Így néz ki az Xbox Series S doboza

Már néhány nappal ezelőtt bemutattuk, hogy milyen dobozban kell majd keresnünk az Xbox Series X-et, most pedig végre lelepleződött a digitális kistesó, az Xbox Series S csomagolása is. Érkezett néhány új infó a gépek csatlakozóiról is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#25
Pár újabb megerősítés a Series S-el kapcsolatban, külföldi IGN-ről, nem tudom itt lesz-e hír. Remélem a modik se bánják. Ha igen, csak jót akartam... :) Angolosok előnyben.

Check out the new details we've learned below:


-Planning for Xbox Series X and S began in 2016, and Microsoft planned to release two consoles at different price points from the very beginning of that process. The idea was always to have both offer the same core experience, while allowing developers to scale games to work on both models

-Games on Xbox Series S should be around 30% smaller than their Series X equivalents due to reduced texture resolutions.

-Microsoft doesn't think Series S will limit developers as the console generation goes on, because of how the "core capabilities are the same between the two consoles" (per Jason Ronald), as well as the number of options developers have for how to allocate resources on the console.

-While the console aims for a 1440p resolution, it's capable of outputting a full 4K signal, and developers can choose to use that capability if they wish. They can also output at a lower resolution in order to utilise more complex graphical effects.

-Series S and X will launch with Dolby Vision support for Netflix, Disney+ and Vudu, with Dolby Vision support for games coming to both consoles in Spring 2021.

-Series S is capable of running the same ray tracing effects as Series X, rather than a limited version, but developers can choose to turn it off to allow for other effects.

-Microsoft has no plans to stop supporting Series S later in the generation, seeing the Xbox Series consoles as a single family of devices.

-Ronald reiterated that, while Series S will not run Xbox One X enhanced games, it will apply its own improvements to last-gen titles, including "improved texture filtering, higher, more consistent frame rates, faster loading times, and even things like auto-HDR." The team will also be looking at further enhancing specific games from the Xbox One back catalogue for Series S, using new techniques to enhance resolution, and potentially double frame rates.
#24
#23: A rendetlenség magasabb intelligánciára vall viszont. :) "Okos" ember könnyen átlátja azt, ami másnak maga a káosz. :)

Ezért rendetlenebbek a férfiak általában. Ba dumm tss, hessteg metoopatriarhátus!!! Men lifes matter!
#23
#22: Ez nem sztereotípia, igenis működik az hogy ami szebben van “tálalva” az vonzóbb. Senki se azt mondja hogy enélkül lehetetlen, vagy ez feltétlen garancia a minőségre, de akkor is így van. Az autós példádnál, ha valaki arra se veszi a fáradtságot hogy hirdetés előtt lemossa a kocsit, és legalább úgy csináljon róla képet.... egy jó nőt is kevésbé nézel meg koszos hajjal, otthonkában. Ez pszichológia.
#22
#21: Szerintem ez csak sztereotípia. Olyan, mint amikor valaki autóvásárláskor csak azokat a kocsikat nézegeti a neten, amik csillognak-villognak, és szinte művészi fotó van róluk. 100 dolgot vettem és adtam el doboz nélkül. Egyszerűen nem érdekel a csomagolás, de a benne lévő dolgokra nagyon is vigyázok.
#21
#14: Egyetértek. És detto.
Már lassan nem tudom hova rakni a sok szirszar dobozt.
Viszont tényleg könnyebb eladni úgy bármit és pl. sokat elárul a tulajáról ha egy ps játéknak ótvar a doboza mert sanszos , hogy a lemez is okádék módon volt kezelve.
#20
#3: Nekem anno valaki mondta,hogy mennyit adnak egyesek a régi gamer újságokért.Eléggé agyvérzés közeli állapotba kerültem,amikor meghallottam,főleg hogy 3 héttel előtte dobtam ki minimum 30 kg 576-ot.
#19
#17: Én is belga párti vagyok. Amúgy a lidl-ben kaptam már el jó söröket ilyen "nevenincs" kategóriából. Főleg a "neve nincs belga" pakkokat szeretem. :) Bár nem tudom ezek mennyire ország és városfűggőek. Én errefel kaptam el jókat.
#18
#14: Egyetértek. Nem könnyű, de nekem is bejött minden eladásnál. Valahogy nagyobb a “bizodalom” ha szépen be van dobozolva a cucc.
#17
#8: Sör legalja az Aldiban, meg Lidl-ben árult sohanemhallottadanevét német lőrék. Én nagyon ritkán sörözök, de a Belga, vagy Angol söröknek nem tudok ellenállni.
#16
#13: Itt Németországban meg a szar sör is tök jó. Viszont egy jobb bor horror áron van. Meg is fogadtam, hogy itthon csak sört iszom, "otthon" meg csak bort.
#15
#14: Én nem is értem azokat akik pl. doboz nélkül árulnak switch játékokat... főleg ha rendszeresen hirdetnek, nem jut eszébe, hogy el kellene rakni?
Én biztos nem fogom tőle megvenni így...
#14
Esetleges eladása a műszaki terméknek eredeti szép állapotú dobozban mindig könnyebb. Több ilyen eladáson túl vagyok már, a vevőim csak ámuldoztak, hogy olyan minden mintha új lenne, ez érvényes a termékre is. Minden dobozt elrakok hibátlan állapotban. A fotóval megspékelt hírdetésekben eddig mindent eladtam azonnal, engem választottak, nem az olcsóbb, doboz nélküli darabokat.
#13
#12: Mister sör annyira sz@r, hogy már jó.
:)
Régen volt a Battyin egy söröző ott elég sokszor megfordultunk haverokkal. Jó kis késdobáló volt. Aztán a zsinagóga környékén és a keletinél is volt egy. Ezek sajnos már nincsenek meg.
Most kézműves búfelejtőket tolunk nagyrészt Kapucínus-t.
#12
#11: Ne viccelj, 150-ért fényévekkel jobbakat vesz az ember. Akkor már ott a mister sör. Az legalább vicces. De ezt komolyan gondolják és itt komplett háztartások vannak, ahol "semmi mást nem iszunk, csak az igazit!". Mondjuk annyit be kell valljak, hogy a szüretlen csapolt az bejön. De ahhoz meg csak fesztiválokon vagy falusi vurstlikon lehet hozzájutni, Vagy a gyárban. Onnan engem meg hamar kiraknának. :)
#11
#8: Én turbómagyar vagyok, de a csíki szerintem is kaktusz. Röhej az ára, bár 150-ért se kéne.
#10
#8: Emlékszem, vagy 10 éve lehetett már, hogy vettem valami Tesco-s ketchupot mert felé annyi volt az ára. Kinyomtam a fehér tányérra és szó szerint átlátszó rózsaszínt kaptam. Na akkor fogadtam meg, hogy én bizony a hasamon nem fogok spórolni. Globus, univer vagy heinz de alább semmiképp.
Persze egy bevásárlásnál a haverok kicsit cinikusan szokták megegyezni, hogy nézd már úriember, de letojom. Vagy jót eszek, iszok több pénzért akár kevesebbet, vagy semmit.
Nem utolsó sorban ezekből a hulladékokból sokkal több is kell.
Még lehet nézni egy tescos feketeborsot vagy egy Horváth Rozisat.
Sokan sajnos nem fogják fel, hogy olcsó húsnak híg a leve :D
#9
Jó sörért sosem kár!
:)
#8
#7: Egyetértek. Itt Erdélyben ugye a PET palackos mocskoknak ősi dák hagyománya van (bár a szíriusziak is isszák persze, amikor nem épp piros-fehér-zölden dobog a szív és isszák a mocsok simoni csíkit...:) ajjaj, hazaárulás confirmed...), és ,6-7 lejért isszák ezeket a 2l-es mocskokat ahelyett, hogy legalább egy aránylag normális nagyüzemit megigyanak. Literenként spórolnak 150 Ft-ot, de legalább csatornalevet isznak... Nyilván fűnyírás közben én sem tripel karmeliet-t iszok, de azért 2-3 naponta egy rendes, finom söröcske belefér, és nagyüzemiből is igyekszem a minőségibbre törekedni, mert fél literenként 50-60 Ft-os különbségek konkrétan menny és pokol között tudnak dönteni. :)
#7
#5: A szar sör a kidobott pénz :) Igyanak akkor aranykorsót :D
#6
Lehet "mótvá", de úgy nez ki mint egy zsebrádió a 80-as évekből.
Csak a krómozott kihajtható antenna hiányzik róla.