Így néz ki az Xbox Series S doboza

Már néhány nappal ezelőtt bemutattuk, hogy milyen dobozban kell majd keresnünk az Xbox Series X-et, most pedig végre lelepleződött a digitális kistesó, az Xbox Series S csomagolása is. Érkezett néhány új infó a gépek csatlakozóiról is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#23
#22: Ez nem sztereotípia, igenis működik az hogy ami szebben van “tálalva” az vonzóbb. Senki se azt mondja hogy enélkül lehetetlen, vagy ez feltétlen garancia a minőségre, de akkor is így van. Az autós példádnál, ha valaki arra se veszi a fáradtságot hogy hirdetés előtt lemossa a kocsit, és legalább úgy csináljon róla képet.... egy jó nőt is kevésbé nézel meg koszos hajjal, otthonkában. Ez pszichológia.
#22
#21: Szerintem ez csak sztereotípia. Olyan, mint amikor valaki autóvásárláskor csak azokat a kocsikat nézegeti a neten, amik csillognak-villognak, és szinte művészi fotó van róluk. 100 dolgot vettem és adtam el doboz nélkül. Egyszerűen nem érdekel a csomagolás, de a benne lévő dolgokra nagyon is vigyázok.
#21
#14: Egyetértek. És detto.
Már lassan nem tudom hova rakni a sok szirszar dobozt.
Viszont tényleg könnyebb eladni úgy bármit és pl. sokat elárul a tulajáról ha egy ps játéknak ótvar a doboza mert sanszos , hogy a lemez is okádék módon volt kezelve.
#20
#3: Nekem anno valaki mondta,hogy mennyit adnak egyesek a régi gamer újságokért.Eléggé agyvérzés közeli állapotba kerültem,amikor meghallottam,főleg hogy 3 héttel előtte dobtam ki minimum 30 kg 576-ot.
#18
#14: Egyetértek. Nem könnyű, de nekem is bejött minden eladásnál. Valahogy nagyobb a “bizodalom” ha szépen be van dobozolva a cucc.
#17
#8: Sör legalja az Aldiban, meg Lidl-ben árult sohanemhallottadanevét német lőrék. Én nagyon ritkán sörözök, de a Belga, vagy Angol söröknek nem tudok ellenállni.
#16
#13: Itt Németországban meg a szar sör is tök jó. Viszont egy jobb bor horror áron van. Meg is fogadtam, hogy itthon csak sört iszom, "otthon" meg csak bort.
#15
#14: Én nem is értem azokat akik pl. doboz nélkül árulnak switch játékokat... főleg ha rendszeresen hirdetnek, nem jut eszébe, hogy el kellene rakni?
Én biztos nem fogom tőle megvenni így...
#14
Esetleges eladása a műszaki terméknek eredeti szép állapotú dobozban mindig könnyebb. Több ilyen eladáson túl vagyok már, a vevőim csak ámuldoztak, hogy olyan minden mintha új lenne, ez érvényes a termékre is. Minden dobozt elrakok hibátlan állapotban. A fotóval megspékelt hírdetésekben eddig mindent eladtam azonnal, engem választottak, nem az olcsóbb, doboz nélküli darabokat.
#13
#12: Mister sör annyira sz@r, hogy már jó.
:)
Régen volt a Battyin egy söröző ott elég sokszor megfordultunk haverokkal. Jó kis késdobáló volt. Aztán a zsinagóga környékén és a keletinél is volt egy. Ezek sajnos már nincsenek meg.
Most kézműves búfelejtőket tolunk nagyrészt Kapucínus-t.
#10
#8: Emlékszem, vagy 10 éve lehetett már, hogy vettem valami Tesco-s ketchupot mert felé annyi volt az ára. Kinyomtam a fehér tányérra és szó szerint átlátszó rózsaszínt kaptam. Na akkor fogadtam meg, hogy én bizony a hasamon nem fogok spórolni. Globus, univer vagy heinz de alább semmiképp.
Persze egy bevásárlásnál a haverok kicsit cinikusan szokták megegyezni, hogy nézd már úriember, de letojom. Vagy jót eszek, iszok több pénzért akár kevesebbet, vagy semmit.
Nem utolsó sorban ezekből a hulladékokból sokkal több is kell.
Még lehet nézni egy tescos feketeborsot vagy egy Horváth Rozisat.
Sokan sajnos nem fogják fel, hogy olcsó húsnak híg a leve :D
#9
Jó sörért sosem kár!
:)
#6
Lehet "mótvá", de úgy nez ki mint egy zsebrádió a 80-as évekből.
Csak a krómozott kihajtható antenna hiányzik róla.