Itt nézheted vissza a PlayStation 5-bemutatót

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
A Sony ismét műsort szervez a saját stúdiói és a külsős partnerei által készített játékoknak, amelyeket az újgenerációs konzoljára várhatunk. Reménykedhetünk, hogy magáról a konzolról is esik egy-két szó.

A Sony a hétvégén lengette be, hogy tart még egy PlayStation 5 Showcase-t, ennek pedig ma este 22 órakor jön el az ideje. A negyvenperces adás főszereplői a Sony stúdiói és partnerei által gyártott játékok lesznek, mivel azonban a Microsoft nemrég előállt a saját újgenerációs konzoljainak árazásával, reménykedhetünk, hogy a Sony sem húzza már sokáig a dolgot, és kapunk néhány fontos infót magáról a PlayStation 5-ről is.

Update! A műsor lefutott, itt nézhetitek vissza:


143.
143.
adamsfamily
Ezt a bemutatót eléggé elb*szta a Sony.Pár hónapja még fikázták a MS cross-gen megoldását,hogy "ők hisznek a generációkban és ez a megoldás visszatartja a valódi next-gen élményt".Most már nem tartja vissza és jön a Pókember és a Horizon ps4-re.Mondta ez a pali,hogy szólnak az előrendelésről.Nem szóltak.
Kicsit szánalmas ez a kettősmérce.Ráadásul a bemutatott játékok felénél ott a pc.A Hogwarts Legacy-nál meg az IGN még mindig azt a narratívát nyomatja a buta parasztoknak,hogy exkluzív,miközben xbox one-ra is jön.
142.
142.
Aanash
Micsoda harcok mennek itt istenem.
A legfontosabb dolog az èletben hogy melyik konzol milyen ès milyen játèkok vannak rá.
Beszarás.
139.
139.
FiveSalmon69
131.
131.
Fata Morgana
#130: Még annyit nem vagyok xarrágó de ez egy kicsit morbid szerintem.
130.
130.
Fata Morgana
Azért lesznek árváltozások a játékok tekintetében pl.Demon's Souls (Bluepoint Games / Japan Studio) - 29.990 Ft...

Egy 10 éves játékért???Akármilyen remaster vagy remake ez egy rövid játék a Dark Souls-okhoz képest.

https://www.gamestar.hu/hir/a-ps5-jatekok-es-kiegeszitok-hivatalos-magyar-arai-nem-fognak-tetszeni-284510.html
126.
126.
Falcon
Egy ilyen gyenge gép ellég drága lett úgy tünik sony majd 2030 ban lép be a 4k korszakba ps6 tal
Addigra az x box nativ 8k lesz
125.
125.
Zuzmo
Érdekes, elvileg a Dualsense 70 dollár és 70 euro lesz.
123.
123.
delphijos
#118: A BC-ről volt egy csomó vita, én a magam részéről azt mondtam, hogy nekem egy gen BC elég, a másik, hogy ha generáció váltáskor van BC az pont emiatt nagyon jó. De - annak ellenére hogy kihasználtam pár címnél hamár volt lehetőség - amikor box-ra jött, már nem láttam benne akkora hasznot.
118.
118.
godach
#112: Én ezért is mondtam, hogy a kompatibilitás kell. Nem előnyként, hanem kötelező dologként tekintek erre.
Aztán persze jönnek a dumával, hogy nem fontos még ki vesz azért PS5-öt, hogy Ps4 játékokkal játsszon. Hát az, akinek a könyvtára tele, akár első nap daemon souls remakeval játszani, de aztán nem lesz mivel és előszedi azokat, amikkel ezen a konzolon is tud játszani, rég még ette csak el sem indította de nem akar két konzolt tartani a tv alatt (egy márkából).
Én pl tegnap átvittem a lányok szobájába a 4-est, hadd használják mert eldöntöttem hogy a PS5 lesz a befutó és rendelem elő. Ha lesz annyi pénzem, akkor egy x is landol mert azt is nagyon szeretnék de így most priorításban a ps nyert. :)
112.
112.
delphijos
#109: Ja, ez is szempont volt. Amúgy azt gondolom hogy - aki csak egy konzolt akar - ahogy egyre nagyobb a digital könyvtár valakinél, és legalább egy generációnyi BC-van, egyre kevésbé fog késztetést érezni hogy váltson. Egy kicsit jobb hw, vagy pár exkluzív miatt biztos nem. Most ha megjelenéskor cserélném az X-et SX-re, ha nem veszek semmit, akkor is ott “folytathatom” ahol abbahagytam. Még ha rögtön nem veszek semmit akkor is.... a digitális vásárlás kicsit “röghöz kötés” is....
109.
109.
godach
#107: Lehet, hogy a leggyengébb hardverrel voltak felszerelve viszont mindegyiknek volt előnye is aránylag olcsón. Volt olyan haverom, aki CD lejátszónak vette meg az elsőt míg nekem pl a másodiknál nagyot dobott a vásárlások, hogy alig került többe mint egy DVD lejátszó. A háromnál ugye ott volt a BR és a négynél szerintem sokat jelentett, hogy médialejátszónak is lehetett használni.

Én egyébként arra leszek kíváncsi, hogy itt is és az ms-nél is milyen arányban fognak fogyni az all digital vs meghajtóval rendelkező darabok.
108.
108.
delphijos
#105: Remélem a kontrolleren a végén lesz dedikált gomb is... :)
106.
106.
Yanez
#105: XD
Most már csak az segítene a PS-en, ha egy jó nőt is csomagolnak mellé.
105.
105.
Ooorky
Ennyi, xbox győzött:

http://kepkezelo.com/images/opw2fsoc2t7kz952ipnw.jpg
103.
103.
Huf93
#82: Nem kérnek érte pénzt a ps us része lesz ps5ön " additonal benefit for ps plus on ps5"
102.
102.
Ooorky
#96: Te lenni amerikai, lenni hatalmas pénisz. Meghajolni hatalmas pénisz előtt, nekünk lenni apró.
101.
101.
Zuzmo
Miles Morales, Horizon 2, Sackboy jönnek Ps4-re is...
100.
100.
#99: Csak szigoruan az olcsóbbat nezve mindkettobol, sztem 180-at nem er egyik se :-)
99.
99.
Mivel a Ps5 digital csak 30 ezerrel dragabb, mint a Series S ami szinten digital es gyengebb hardver, egyertelmu, hogy a ps5 jobb, en azt vennek ha vennek, de meg pc-n elvagyok :-)
94.
94.
kryszisz
Amúgy köszi a választ mindenkinek, látom elég megosztó lett a műsor, de engem leginkább DS gameplay meg ár érdekelt, és ahogy látom volt mindkettő, tehát én már látatlanban elégedett vagyok:) aztán majd délután meglesem úgyis:)
93.
93.
kryszisz
#92: A Demont már cáfolták, se PC, se Box. Mondjuk utóbbi alapból az esélytelen kategória lett volna, tekintve, hogy a Blue Point first party stúdió.
92.
92.
crytek
Na a Demon jön boxra és pcre is. De a showt a Hogwarts Legacy vitte el!
90.
90.
Yanez
#88: Kinek mi éri meg. Aki 1-2 játékért vesz PS-t vagy switch konzolt, gamer pc, vagy xbox mellett, az legalább ne sírjon, hogy ott porosodik, mert ebben az esetben ez a normális, hiszen nem főplatformnak veszi.

Egy gamer nem attól vérbeli gamer, ha 1 játék miatt vesz platformot. Annyi game van/jön, hogy lehetetlen is lenne mindennel játszani, ami érdekel, hacsak nem egy időmilliomos az ember.
88.
88.
Yonkou
#82: Szerencsére a microfos rájött már, hogy nem nagyon kell elzárni játékokat a pc-sektől, így pc mellett elég egy ps-t tartani, ha az ember mindennel akar játszani (vagy még egy switch is elfér a pc&ps combo mellett, ha tényleg minden kell). De azért azt az ember leszólni, aki szimplán azért vesz konzolt, hogy ne maradjon ki nála akár csak 1 exkluzív... vérbeli gamer vagy látom...
Én speciel csak a bloodborne miatt vettem anno ps4-et, de szerencsére jött más is ami erősítette a konzol vásárlásom értékét, de akkor se bántam volna, ha nem jön, annyira jó játék volt.
Most a Demon's souls remake, Horizon 2 és GoW 2-ér fog menni az előrendelés amint megjelenik a hazai webáruházakban a ps5. Csak ezekért megéri. Minden más mehet pc-n normális fps számmal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...