Itt nézheted vissza a PlayStation 5-bemutatót

A Sony ismét műsort szervez a saját stúdiói és a külsős partnerei által készített játékoknak, amelyeket az újgenerációs konzoljára várhatunk. Reménykedhetünk, hogy magáról a konzolról is esik egy-két szó.
  • Írta: gorien

Kommentek

#145
#144: Amíg E3-ra és társaira korlátozódott ez az adok-kapok addig még egész kultúráltan ment.De most hogy ezek elmaradtak,nagyjából mindkét cég pitiáner módon áll a másikba twitteren és társain.
MS-nál nem tudni,hogy mi az ideiglenes exkluzív,a Sony viszont a "jön pc-re feliratos" előzeteseket priváttá tette és rögtön mondta,hogy elírták.Szóval ott is elég két esélyes a dolog.Mindenesetre ha nem elírás vokt és most kamuztak,szerintem sokan elküldik őket a k. anyjukba.
Mindkét cég részéről görény húzás a többi platform lehagyása az előzetes végéről és lényegében ez a vásárló félrevezetése.Viszont az végképp undorító,amikor egy IGN támogatja ezt a félrevezetést és utána fel vannak háborodva,hogy az emberek feltételezik,hogy ők le vannak fizetve.
#144
#143: Egyelőre számomra egyértelműbb a Sony bemutatók alapján, hog mi PS5 ex, mi időleges ex és mi jön pc-re is, mint mondjuk a MS prezik alapján, de nyilván a szemüvegegemben van ilyen értelmező funkció.

A többi rész jogos, valóban önellentmondó. Bár visszafordítható, hogy "eddig meg az volt a baj, hogy nincs cross gen és otthagynak 120 millió ps4 usert". :) Amúgy ez az egész marketing hadjárat az új konzolok miatt egy kurva nagy bullshit mindkét részen. Ezek mindenkinek is el akarnak adni mindent is és lassan az egész kezd egy Kétfarkú Kutya Párt választási kampányra hajazni. Bár nem, mert az legalább vicces. Ezek meg lassan azt is innovációként és fícsörként adják, hogy lesznek ravaszok és gombok a kontrolleren.
#143
Ezt a bemutatót eléggé elb*szta a Sony.Pár hónapja még fikázták a MS cross-gen megoldását,hogy "ők hisznek a generációkban és ez a megoldás visszatartja a valódi next-gen élményt".Most már nem tartja vissza és jön a Pókember és a Horizon ps4-re.Mondta ez a pali,hogy szólnak az előrendelésről.Nem szóltak.
Kicsit szánalmas ez a kettősmérce.Ráadásul a bemutatott játékok felénél ott a pc.A Hogwarts Legacy-nál meg az IGN még mindig azt a narratívát nyomatja a buta parasztoknak,hogy exkluzív,miközben xbox one-ra is jön.
#142
Micsoda harcok mennek itt istenem.
A legfontosabb dolog az èletben hogy melyik konzol milyen ès milyen játèkok vannak rá.
Beszarás.
#141
#97: " "Nincs fő platform!Szórakoztató elektronika van! :) Szerintem!"

Akkor azért a hitelesség szempontjából leírhatnál, Neo egy olyan kommentet, amiben nem fikázod a PS5-öt :D. "

Csak az udvariasság kedvéért neked is, meg mindenkinek.
Párszor mondtam már, hogy nekem nincs több account-om. Tehát az a személy, aki én vagyok a való világban, az csakis és betűre pontosan a Neotechtr néven ír bármit is Gamekapocsra. Nincs elveszve az accom, tudok írni a saját nevemen is. Profil infókat és blogokat töröltem és azt mondtam, hogy lelépek az oldalról. Sokak legnagyobb örömére :)

Persze ettől még el lehet képzelni, hogy titokban ilyen pokrócokkal letakart bungit csinálok és csak ott bent merem nézni a sötétben a GK-t. A hozzászólásokra kíváncsi voltam ebben a témában, mármint a ti véleményetekre, de ...

Ha azzal akar engem valaki azonosítani és idézni, aki azt mondja, hogy "Nincs fő platform!Szórakoztató elektronika van" az egy nagy személyes sértés... :)

Úgyhogy fogadd(gggyátok) el, hogy csak ez az egy accom van és tényleg úgy vagyok vele, hogy még ha el is olvasok egy-két hszt-t, nem akarok már ide írogatni. Soha többé never ever EVER. Sokan totál fullba tolják a gyűlöletet és nem a trollkodós, vagy platform, vagy valami, hanem a rendes embergyűlöletet. Hiába van pár jó fej ember, van 1-2, olyan is aki teljesen klinikai eset és sajnos semmilyen szert nem találtak még fel, ami javíthatna az állapotukon.

Meg ilyen moderáció mellett, hogy a szabálysértő hozzászólásokat ott hagyják és inkább véleménycenzúra módon működnek, most kinek legyen már kedve ehhez? Nyarlakonál is mi volt? Nem tetszik a zene, kibaszták, nem tetszik a szöveg kibaszták, aztán csak érteni kellett volna a poént. Szerintem meg tök jó fej az ember és bármikor lehet vele egy jót dumálni. Most dobálják ki azokat, akiket kedvelek, akkor sok értelme lesz idejönni... Minek?

Úgyhogy most mindenki láthatta, hogy én voltam az és a lényeg az, hogy más accon nem írok ide. Örvendezzetek neki vala és akkor már most megmondom látatlanban és YVA™ alapján is, hogy jó lesz és totálisan emelkedni fog az egész oldal színvonala. Úgyhogy e közös cél érdekében most mindenki hallgasson meg egy olyan zenét, amit szeret és ne felejtsétek soha, hogy
#140
#138: Az baj hogy értelmetlen veled szoba állni , mert eleve úgy jössz ide mint egy XBOX lovag, akinek harcolnia kell minden galád ellen, és a stílusod is full támadó. Milyen “ps körökben” ? Ha normális stílusban nyilvánulnál meg, azt is kapnál vissza. De te vagy az aki egyből támad. Ki a franc mondta hogy egyáltalán észrevehető volt a különbség ? Pont erről beszéltem hogy nem. És hogy kb. ez volt az EGYETLEN alkalom ahol a PS-nek volt valami előnye. Erre folyamatosan erről magyarázol....hogy melyik az “erősebb”. Hol olvastad bárhol is hogy ezt vitatta bárki ? Nem is értem....
#139
#135: Jo az remake-nek is.
#138
#136: ,,Megint idehánytál valamit''
Családtagok vagytok vagy alap a stílus ps körökben?
Az elején a FHD sem volt meg. Na például pont ez a furcsa,hogy az mennyire volt észrevehető az elején 972p ről 1080 ra!De 1200 jó esetben 1600-ról 4k +pár dolog hiánya már nem tűnik fel! A különbséggel kapcsolatban is az van,hogy itt lesz a legkevesebb mikozben ebben a gépben lesz a legnagyobb a két gép között!Hát nem furcsa ez?
#137
#132: Engem nem érdekel min röhögsz fel,de közben hallhatnád magadat is!Van kritikám a Ps5-tel szemben is amit nem hozzád intéztem. Mível te igen ezért válaszoltam! Nem tetszik pl megint a kozmetikázott adatok többsége a valósággal szemben,bocs ha ezt is szóvátszem.Ki mennyire pártatlan azt jól mutatják a válaszaid és stílusod! Ne keljen már mindenkinek elnézést kérni mert leírja a véleményét!Neked is van másnak is lehet fogadd el! Ki viccelt?Nem viccelek!Mikor vitáztunk komolyan? Ki somfordál el?Miről beszélsz?Ideges vagy talán :) Ssd ben jó a ps kérdés ki tudja e használni 9.2-10.23 közt ugrálva valamire fix háttereken kivűl mert pl több alkalmazás futása esetén az X mégis gyorsabb valamiért.Többit hagyom mert még csak megmutatni sem merik pedig,ha lenne valami valóban forradalmi akkor már egy VIII.kerületi nyilvános budi is kilenne plakátolva vele.
#136
#129: Megint idehánytál valamit, amikor már téma volt hogy egyetlen időszak volt amikor a ps jobban teljesített, a mostani gen-ben amíg ki nem jött az X. És itt se a különbség ( ami nem volt sok ) volt a téma, hanem hogy az elején több játéknál még FHD se volt meg ONE-on, ami egy gen váltásnál igenis csalódás volt. Az MS azt az sram-os megoldást elbénázta, ez van. Én ha átváltok sima ps4-re valami game miatt - X-ről ráadásul - inkább a kontroller miatt bosszankodom. Nem azért mert “nézhetetlenül” szarabb lenne. Persze, rosszabb természetesen. Amúgy meg egyetértek, ha valaki sebesség / framerate / minőség “őrült” akkor PC. Ne a konzolok közötti különbségeket mazsolázza. Mert ott azért nem lesz AKKORA hogy lefordul tőle a székről. Én mindenképp a SX-et fogok venni - elsőre legalább is - és nem azért mert annyira brutális különbséget látnék, hanem az ecosytem miatt. A fiamnak box-van, és szoktam multizni vele, plusz az előfizetésemet tudja használni.
#135
#133: Azt gondoltam én is hogy drágábbak lesznek a játékok egy 5ropival (5000Ft) és így lavíroznak majd 20-25Ft közötti árakon de remastered-ért ami legyen bármilyen csili-vili 10ezer + Ft többet jó indulattal a pofátlanság kategóriájába sorolnám.
Itt bukik ki az a tény hogy "veszteséges hardwear"-t majd behozzuk a pofátlan softwear-ek árain.
Lehet ez másutt nem lesz, olyan nagy gond de kicsiny hazánk gamer-ei megérzik ezen árváltozásokat.
#134
#109: 180-200 ezer volt a ps2 induló ára egy 5.1 házimozi rendszer meg 70. Én erre emlékszem.
#133
#131: Engem a 70 USD és 80 EUR közötti különbség basz fel. Azért ez kb. 15 EUR különbség csak azért mert nem valami ámákúá vagyok, azért menjenek a picsába... Sajnos amúgy a játékok áremelkedése már rég nagyon benne van a levegőbe... De ez így kicsit durci. Bár ha jól értem, first party címek lesznek így. Volt pár kiad aki már megszellőztetett 70 usd-s játékokat, de könnyen benne van, hogy sokan maradnak a régi árnál. Kiderül.
#132
#129: "Azért akik szokták szídni a ps fanboyokat, remélem nézik a chat-et a videó alatt... :D"

Konkrétan olyan dolgok mentek a spiderman alatt, hogy "ú, és még a Halo grafikáját szídták?! X360 szint". Erre értettem. :) De itt olyan, hogy vannak hülye xbox fanboyok nem szoktam olvasni, csak hülye ps fanboyokról. Ez eszembe jutott a chat ablakról, megjegyeztem... ennyi.

Amúgy sokadszor írom le, hogy a teljesítmény esetében milyen rossz helyen kopogtatsz: azutuán vettem prót (ami az elős konzolom is volt), hogy már volt One X a piacon.

Nem érint mélyen egyáltalán, ami tetszik, hangot adok, ami nem, annak is. Oldaltól függetlenül. De had röhögjek már fel, amikor 4-5 hsz-ben szídod a ps-t, majd betolsz egy ilyen "Nincs fő platform!Szórakoztató elektronika van! :) Szerintem!" dumát. :).

Szegény Micro a seggét a földhöz verné ilyen nevetséges játékfelhozatalért. :) Amúgy nem kell befizessek rá, lévén, hogy jön majd a plushoz. Amúgy leítam azt is, hogy belépőknek tök jó díl, olyanoknak akik aktívan ps4-eztek, nem tudom mit ad. Na de nyilván már ez is seggnyalás nálad. Amúgy komolyan??? Nevetséges játékgelhozatal? :D Komolyan...

Amúgy mit fikáztam egyik oldalon és itt miért ugrabugrálok? Konkrétumokat ha lehet, ne ilyen "ú csak általánosságban beszéltem!" vagy "vicceltem". Konkrétumokat. Tudod, azok a dolgok, amik ha felmerülnek, alábbhagy a vita kettőnk között mert elsomfordálsz.
#131
#130: Még annyit nem vagyok xarrágó de ez egy kicsit morbid szerintem.
#130
Azért lesznek árváltozások a játékok tekintetében pl.Demon's Souls (Bluepoint Games / Japan Studio) - 29.990 Ft...

Egy 10 éves játékért???Akármilyen remaster vagy remake ez egy rövid játék a Dark Souls-okhoz képest.

https://www.gamestar.hu/hir/a-ps5-jatekok-es-kiegeszitok-hivatalos-magyar-arai-nem-fognak-tetszeni-284510.html
#129
#97: Nem tudom veled mi van!Te vagy a pártatlan aztán az első hozzászólásoddal kimutatod a fogad fehérjét mindig!
,,Azért akik szokták szídni a ps fanboyokat, remélem nézik a chat-et a videó alatt... :D''
Nem írtam az,hogy tapsolni kell mindennek ami ps,ez bánt?
Csak amit az egyik oldalon fikáztok a másikon ugrabugráltok öromötökben! Ezt furcsa látni és olvasni.Biztos vagyok benne,ha egy hangyányit a ps lenne erősebb és fele annyit adna mint más akkor naponta többször leírnád pártatlanul persze más meg 28 gif-et dobna róla napiszinten.Csalódottság van azért biztos,de kell az öngyógyító győzködés gondolom máskülönben miért érint ilyen mélyen? Erre a nevetséges játékfelhozatalra is vígan befizetnél miközben 150 közül nincs számodra játék!
Ui:Bocs,ha esetleg félreértettem a támadást.
#128
#103: Igen, azóta leesett nekem is már rég. :) Ha marad a Plus ára, akkor elég jó deal. Eléggé rá voltam cuppanva az exekre, de még így is kimaradt az infamous, a last guardian, és személy szerint a mortalnak és a Final Fantasy XV-nek is örülök majd. Kivácsni vagyok ezek effektíve Ps4 üzemmódban futnak-e majd (gyaníom igen, sajnos), vagy kapnak valami pimpet, legalább teljesíményben.
#127
#126: https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/nauka-i-technika/pora%C5%BCka-microsoftu-halo-infinite-op%C3%B3%C5%BAnione-xbox-series-x-bez-wielkiej-gry-na-wy%C5%82%C4%85czno%C5%9B%C4%87-na-premier%C4%99-craig-zrobi%C5%82-swoje/ar-BB17RdNn?li=BBr5Fav&fullscreen=true#image=4
#126
Egy ilyen gyenge gép ellég drága lett úgy tünik sony majd 2030 ban lép be a 4k korszakba ps6 tal
Addigra az x box nativ 8k lesz