Ilyen élesben a Spider-Man: Miles Morales

A nagy PlayStation-bemutató során nem maradhatott el a Marvel's Spider-Man: Miles Morales sem. Egy dolgot már most leszögezhetünk: az Insomniac 2018-as játékának önálló mellékága látvány terén nem hoz szégyent az elődjére.

Nem telik túl békésen a karácsony Harlemben. Amíg Miles édesanyja versenyt fut a polgármesteri címért, a fiatal Pókember kénytelen ismét ruhát ölteni, hiszen a Braithwaite hídon éppen összecsapásra készülnek a Roxxon őrei és az Underground páncélba öltözött bűnözői. Az omladozó hídon szemügyre vehetjük Miles elektromos képességeit is, amelyek még látványosabbá teszik a Marvel's Spider-Man híresen pörgős játékmenetét.

Később a PlayStation Blogon érkezett a hír, miszerint a játék kap egy Ultimate Edition névre hallgató kiadást, amelyben megtaláljuk a Marvel's Spider-Man: Remasteredet. Így a teljes történetet átélhetjük PlayStation 5-ön, beleértve a The City That Never Sleeps DLC-it is. A felújított változat részletgazdagabb textúrákkal, ray tracinggel és 60 fps-es sebességgel fut az új konzolon.

A Marvels's Spider-Man: Miles Morales a PlayStation 5 nyitókínálatában, vagyis november 19-én jelenik meg, de játszható lesz PlayStation 4-en is: a Sony a minap megerősítette, hogy az új Pókember-játék, a Sackboy: A Big Adventure és a Horizon: Forbidden West is cross-gen anyag lesz végül.

4 komment - szólj hozzá!