Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 17.
  • Akció
Link másolása
Az Xbox Game Passre válaszul tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation Plus Collection szolgáltatását. A PS Plus-előfizetésükkel a PlayStation 5 vásárlói már a konzol megjelenésekor hozzáférhetnek az előző generáció legnagyobb játékaihoz.

A Microsoft az Xbox Game Pass játékaival megdönthetetlennek tűnik az előfizetéses szolgáltatások terén, de a Sony is tartogatott egy nagy meglepetést a tarsolyában. A tegnap esti adásuk során bemutatták a PlayStation Plus Collectiont, egy digitális játékkollekciót, amelyhez vélhetően bármiféle további felár nélkül hozzáférhetnek a PlayStation Plusra előfizető PS5-tulajok.

A kollekció az előző generáció sikerjátékait, köztük rengeteg PS4-exkluzívot foglal magába, így ez remek kiindulópontot jelenthet azok számára, akik most kezdik a kalandjaikat a Sony konzolján. A játékkönyvtár az új konzol megjelenésekor, vagyis Európában november 19-én élesedik, így tehát biztos, hogy lesz mivel játszanunk az ünnepek alatt.

A PlayStation Plus Collection ezeket a címeket tartalmazza a megjelenése napján:

  • Batman: Arkham Knight
  • Battlefield 1
  • Bloodborne
  • Days Gone
  • Detroit: Become Human
  • Fallout 4
  • Final Fantasy XV
  • God of War
  • inFamous: Second Son
  • Monster Hunter World
  • Mortal Kombat X
  • Persona 5
  • Ratchet and Clank
  • Resident Evil 7: Biohazard
  • The Last Guardian
  • The Last of Us Remastered
  • Uncharted 4: A Thief's End
  • Until Dawn


Az előző generáció szerelmeseinek további jó hírt jelenthet Jim Ryan ígérete. A Sony CEO-ja a Washington Post interjújában elárulta, hogy több ezer játékot teszteltek visszafelé kompatibilitásra, az eredmény szerint pedig a PlayStation 4-re megjelent játékok 99 százaléka játszható lesz PS5-ön is.

41.
41.
crytek
#40: Én sem ha nálam így lett volna. Egyedül az xbox 360as címek mennek így...
40.
40.
Fata Morgana
#39: Ez fura mert van a gépen 23 játék amit live gold keretein belül töltöttem le, most már kb.egy éve nincs gold-om és bármelyiket el tudom indítani.
Nem is írnám ha nem így lenne.
39.
39.
crytek
#34: "Viszont ha a MS-nél miután lejár Live-od akkor is tudsz a játékokkal játszani mert szó szerint a tiéd lesz az a havi 4 játék amit kapsz, csak ennyi a különbség."

Csak 2 db a tied mivel így csak az xbox 360-as illetve ha adnak akkor a legelső xboxos játékok mennek live nélkül. Az Xbox one-os game-et előfizetés nélkül nem tudod játszani. Nem is értem ez honnan jött..
36.
36.
Fata Morgana
#35: "Dark Souls 3 Digital Delux Edition"

Még jó hogy van szerkesztés gomb. Ja NINCS bakker csak 2009-től várjuk a csodát.
Igaz a mondás "csodák nincsenek".
35.
35.
Fata Morgana
#29: Ezt én mindig bebukom, mire akció van már vettem PS+, a játék leárazásokkal is kifogom pl.Dark Souls 3 Digital Edition-t 21.000FT vettem pár nap múlva ott volt 12.900Ft volt még No Man Sky 12.900Ft vettem 2 nap múlva 3.900Ft volt szóval kevés a szerencsém ilyen téren de ez van.
33.
33.
KopyAti
Ja! És még van a deal of the week, ahol hetente, ismétlem, hetente viszonylag új játékok kerülnek jó kis akcióba!
31.
31.
Hunszi
Jelenleg most is éppen double discount van...Plus tagoknak 30 helyett 60%. Nem olyan rossz az a Plus azért, ezzel csak tovább fog növekedni az értéke.
30.
30.
KopyAti
#29: És még a havi, vagy akár 2 hetente előforduló akciók, ahol sokszor féláron, vagy még jobban leakciózva veheted meg a gémeket. Én nem multizok, de ezek miatt mindig megveszem az évest.
29.
29.
KopyAti
#23: Akcióban, ami elég sokat előfordul, 13500 ft. egy évre. Sztem az nem sok!
27.
27.
ADMlN
Szerintem ez egy tök jó dolog, pláne, hogy a PS Plus-ba építik felár nélkül, de azt mondani, hogy ez válasz lenne a game pass-re, az messzemenő túlzás. Arra ott van a PS Now, bár még kicsit zöld és kicsit savanyú, de legalább Sony.
24.
24.
Hunszi
#23: Azt azért tisztázzuk le, hogy csak a nép nevezi őket ajándéknak. A Sony soha semmilyen formában nem hivatkozik rájuk ajándékokként. Nem veri át a vevőket azzal, hogy ezek ajándék tartalmak, ha végigolvasod a méteres jogi stb. szövegeket, akkor ott megtalálod azt, hogy ezek egy szolgáltatás részei.
23.
23.
Fata Morgana
#20: Azért azt is mond el mint a cikkben csak az PS+ előfizetőknek járnak ezek a game-k nem azoknak akik PS5 konzolt vesznek, és lejár a PS+ nem kell játszani velük.
Elég xarrágó banda a Bloodborne GOTY-val vettem a PS4 + 1év PS+-al letöltöttem egy témát Bloodborne-os lejárt a PS+ még a témát sem tudom használni csak akkor ha megint előfizetek szóval a sony "ajánékait" meg kell fizetni.
22.
22.
GegeWarrior
#20: Jelen! Ezt nekem találták ki, életem első PS-e. És pont előtte gondolkodtam, hogy fogom pótolni az előző generáció címet, erre a Sony volt kedves megválaszolni a kérdést :D
21.
21.
Őrnagy
Jó kis lista ez, ellennék vele 1 évig, vagy tovább. Lehet, hogy a GP-ből sem tudnék több nagy címet felsorolni. Hát igen, a Micro az ismert címek mellé betett egy rakat ismeretlent, ami nekem nagyon szórakoztató órákat okozott.
És ne haragudjatok, de nem kezdem el ócsárolni egyik céget sem. Remélem, nem gond :)
19.
19.
Turley
#18: Én inkább azt mondanám, hogy 100 közepes játékból van 1-2 ami tényleg jó
18.
18.
Yanez
Hidden gem = 100 szar játék közül, amelyik a legkevésbé szar.
15.
15.
xSHx
Ezt a game passt sokan túl misztifikalják. Karantén szezonba előfizettem rá, kicsit forzáztam, aztán vissza is mondtam. Sok cím van benne de olyanok is. Inkább játszok 3 havonta valamivel teljes áron ami minőségi. Bulvár példa: 200 Kiszel Tünde vs 1 Palvin Barbi.
12.
12.
KopyAti
Ha kiveszik a kínálatból, attól még tudsz játszani vele, addig, amíg a gépeden van.
10.
10.
mephi
Ez talán jobb hír, mint bármi amit tegnap bejelentettek. Van benne pár cím, ami nekem kimaradt, most legalább majd kipróbálhatom. (Feltéve ha lesz időm rá...)
Idővel biztos bővülni fog a lista.
9.
9.
Turley
#8: Ez lemaradt: Nem hidden gem alatt azt értem, h mindkettő kifejezetten populáris volt anno(sőt kommersz a maga halmazában)
3.
3.
crytek
18 játék válasz a 200+ játékos, xloudos mostmár ea playes game passra? Erősen kétlem..
A nyomorék psnowot se tudják idehozni hivatalosan :(
1.
1.
KopyAti
Ez annak igazi brutális aranybánya, aki most vált ps re. Most irigylem a ps szüzeket!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...