Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

Az Xbox Game Passre válaszul tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation Plus Collection szolgáltatását. A PS Plus-előfizetésükkel a PlayStation 5 vásárlói már a konzol megjelenésekor hozzáférhetnek az előző generáció legnagyobb játékaihoz.
  • Írta: szlav

Kommentek

#42
Nem követtem annyira a híreket. Arról volt szó, hogy ha már ps4 játékok, ezeket a PS4-re is le lehet tölteni ha van plus előfizetésem?
#41
#40: Én sem ha nálam így lett volna. Egyedül az xbox 360as címek mennek így...
#40
#39: Ez fura mert van a gépen 23 játék amit live gold keretein belül töltöttem le, most már kb.egy éve nincs gold-om és bármelyiket el tudom indítani.
Nem is írnám ha nem így lenne.
#39
#34: "Viszont ha a MS-nél miután lejár Live-od akkor is tudsz a játékokkal játszani mert szó szerint a tiéd lesz az a havi 4 játék amit kapsz, csak ennyi a különbség."

Csak 2 db a tied mivel így csak az xbox 360-as illetve ha adnak akkor a legelső xboxos játékok mennek live nélkül. Az Xbox one-os game-et előfizetés nélkül nem tudod játszani. Nem is értem ez honnan jött..
#38
YanezModerátor
#37: Én hallottam a Geometry Warsról és szerintem egy picit játszottam is vele. :)
#36
#35: "Dark Souls 3 Digital Delux Edition"

Még jó hogy van szerkesztés gomb. Ja NINCS bakker csak 2009-től várjuk a csodát.
Igaz a mondás "csodák nincsenek".
#35
#29: Ezt én mindig bebukom, mire akció van már vettem PS+, a játék leárazásokkal is kifogom pl.Dark Souls 3 Digital Edition-t 21.000FT vettem pár nap múlva ott volt 12.900Ft volt még No Man Sky 12.900Ft vettem 2 nap múlva 3.900Ft volt szóval kevés a szerencsém ilyen téren de ez van.
#34
#25: Viszont ha a MS-nél miután lejár Live-od akkor is tudsz a játékokkal játszani mert szó szerint a tiéd lesz az a havi 4 játék amit kapsz, csak ennyi a különbség.
A PS+ keretein belül az akciók valóban megérik ,de ennyi amit kapsz + a multi, igazából mást nem igen tolnak. Az MS ezeken kívül adja ajándékba a játékokat, ha csak 5 jó játék is van (5000Ft/db-al számoljuk)ami az embernek tetszik akkor már megérte Gold tagság, bár most ennek is vége, mert más koncepciót dolgoztak ki a next-gen érához.
#33
Ja! És még van a deal of the week, ahol hetente, ismétlem, hetente viszonylag új játékok kerülnek jó kis akcióba!
#32
#31: Pontosan!
#31
Jelenleg most is éppen double discount van...Plus tagoknak 30 helyett 60%. Nem olyan rossz az a Plus azért, ezzel csak tovább fog növekedni az értéke.
#30
#29: És még a havi, vagy akár 2 hetente előforduló akciók, ahol sokszor féláron, vagy még jobban leakciózva veheted meg a gémeket. Én nem multizok, de ezek miatt mindig megveszem az évest.
#29
#23: Akcióban, ami elég sokat előfordul, 13500 ft. egy évre. Sztem az nem sok!
#27
Szerintem ez egy tök jó dolog, pláne, hogy a PS Plus-ba építik felár nélkül, de azt mondani, hogy ez válasz lenne a game pass-re, az messzemenő túlzás. Arra ott van a PS Now, bár még kicsit zöld és kicsit savanyú, de legalább Sony.
#24
#23: Azt azért tisztázzuk le, hogy csak a nép nevezi őket ajándéknak. A Sony soha semmilyen formában nem hivatkozik rájuk ajándékokként. Nem veri át a vevőket azzal, hogy ezek ajándék tartalmak, ha végigolvasod a méteres jogi stb. szövegeket, akkor ott megtalálod azt, hogy ezek egy szolgáltatás részei.
#23
#20: Azért azt is mond el mint a cikkben csak az PS+ előfizetőknek járnak ezek a game-k nem azoknak akik PS5 konzolt vesznek, és lejár a PS+ nem kell játszani velük.
Elég xarrágó banda a Bloodborne GOTY-val vettem a PS4 + 1év PS+-al letöltöttem egy témát Bloodborne-os lejárt a PS+ még a témát sem tudom használni csak akkor ha megint előfizetek szóval a sony "ajánékait" meg kell fizetni.