Total War Saga: Troy - jönnek az amazonok

Az ókori Görögország hamarosan megismeri a legendás és rettegett női harcosok haragját a Total War Saga: Troy Amazons kiegészítőjében. Ahogy az alapjáték esetében történt, ez is ingyenesen beszerezhető lesz egy ideig.

A Total War Saga: Troy egyedi módját választotta a startnak: megjelenésekor 24 órán át ingyenesen letölthető volt az Epic Games Store-ból. Az akciót zajos sikerként könyvelhetjük el, 7,5 millióan csaptak le a Creative Assembly játékára. A Troy első Hero Packja hasonló utat követ, ám ezúttal nem egy napig, hanem két hétig tehetjük zsebre ingyen a DLC-t szeptember 24-gyel kezdődően.

Az amazonokkal érkező kiegészítő két hőst ad a játékhoz: Hippolüté királynőt és testvérét, Pentheszileiát. Mindketten saját frakciót hoznak magukkal, kapnak egyedi küldetésláncolatot, és egy kizárólag az amazonokra jellemző egységfejlesztési funkciót, az Initiation Ritest.

Ahhoz, hogy a DLC-t megszerezhessük, szükségünk van egy Total War Access-fiókra, amit összekapcsolunk az epices felhasználónkkal – ehhez segítséget találtok a Total War oldalán.

1 komment - szólj hozzá!