Így néz ki a PlayStation 5 doboza

A PlayStation 5 árának és megjelenési dátumának leleplezésével párhuzamosan felkerültek az internetre az első képek az új konzol csomagolásáról is. Azt is megtudtuk, hogy mit találunk majd a dobozban.

Ahogy azt már tudjátok, a PlayStation 5 kétféle kiadásban kerül majd boltokba november 19-én, a lemezmeghajtóval szerelt kiadás 185, a lemezmentes verzió pedig 150 ezer forintba fog fájni itthon. Természetesen két a modell eltérő csomagolást kap majd, az Amazonra feltöltött képek tanúsága szerint a drágábbik modell doboza fehérben, a kistesóé pedig feketében fog pompázni.

A PlayStation 5 és a DualSense kontroller mindkét borításon visszaköszön, de a Digital Editionén értelemszerűen a lemeznyílás nélküli változatot láthatjuk. Különbség ezenkívül, hogy az utóbbi esetében a 8K, a 4K/120 fps és a HDR hívószavak mellett a lemezmentességre is felhívja a figyelmet a jobb felső sarokban látható címkefelhő.

A dobozok tartalmát tekintve az egyedüli különbség egyébként maga a konzol lesz: a gépen kívül minden pakk tartalmaz egy kontrollert, egy táp-, egy HDMI- és egy USB-kábelt, egy kézikönyvet és az Astro's Playroom digitális változatát, amit előtelepítve találunk meg a 825 GB-os SSD-n. Ezenkívül kapunk egy talpat is, a PlayStation 5 ugyanis a különleges kialakítása miatt mind álló, mind fekvő helyzetben igényli a korongalakú kiegészítőt.

Arra is érdemes felkészülni, hogy a Sony új gépe óriási lesz: 390 milliméter magas, 260 milliméter széles és 104, illetve 92 milliméter vastag attól függően, hogy melyik modell mellett tesszük le a voksunkat. Érdemes megnézni a Kotaku összehasonlító képeit, a PlayStation 5 állítva még az Xbox Series X-re is ráver közel tíz centit.

64 komment - szólj hozzá!