Így néz ki a PlayStation 5 doboza

A PlayStation 5 árának és megjelenési dátumának leleplezésével párhuzamosan felkerültek az internetre az első képek az új konzol csomagolásáról is. Azt is megtudtuk, hogy mit találunk majd a dobozban.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#64
Teljesen használhatatlan este!A videót készítő már készül a ps5-re ahol egyetlen készülék adja ezt sztereóban vagy 5.1 ben! Ne vegyétek nagyon a szívetekre,de kár lett volna kihagyni.
#63
Egy kis összehasonlítás.Szerintem lehet bármit mondani de 50dB felett eléggé idegesítő a ventilátor hang.
Nekünk pl. a pára elszívó 52dB de komolyan idegesít működés közben amíg elkészül a kaja.

https://www.youtube.com/watch?v=rUptZ6keIOE

"My PS4:Welcome in Sony airlines"
#58
#57: +1
7216B sorozatszámú, amin játszok (2018 decemberi) és nem hangos. Persze ez nem véletlen, így is hirdette a Sony ezt a sorozatot, hogy "quieter cooling".
A legjobban a RDR2 dolgoztatja meg és a TLoU2 néha, mondjuk azt kánikulában játszottam (nincs légkondi).

Szerintem nem lesz gond a PS5 hűtésével. Az egész hátsó része egy hőkivezető szellőzőrács. Olyan, mint egy vékony PC felső ventik nélkül (vagy a mostanában népszerű üveg előlapos, az előlap oldalán kicsi légbeömlő nyílásokkal ellátott PC).
#57
#52: Pedig bütyköltek rajta mert én a 2018 novemberi gépemet már abból a kiadásból vettem és hangja nincs már lassan 2 éves.
A sok panasz után amit kaptak bizonyos pro szériák után nem hiszem el,hogy úgy tobják ki a ps5-öt,hogy üvölteni fog.
#56
#51: Én nem vitatkozni vagy győzködni akarok bárkit. Azon hallgatja mindenki amin akarja. Hifi, házimozi.... kb 13évvel ezelőtt volt amikor még érdekelt és nem csak laikus voltam(33vagyok). Azóta viszont nekem ez "latin".
Lehet, sőt biztos úgy van ahogy írod, hogy a kollegám valamit elcseszett ezzel sem tudok veled "szakmailag" diskurálni( habár hifi, házimozi illetve úgy összességében hangtechnika "buzi", még lehet elkú..
hatott valamit).

Csak arra IS próbáltam rávilágítani hogy most komolyan; ha valaki úgy játszik házimozival hogy egy pohár vízben a víz fodrozódni kezd....... azt nem akarom elhinni hogy a hangos hűtésből bármit is hall. Az hogy singel játékoknál jobb egy házimozi elhiszem, laikus vagyok.
Egy multinál ahol azon áll a dolog, hogy pontosan hallod ki mikor hol tölt újra falon keresztül például, hogy ha kád mellett aminek van egy jellegzetes "csengése"- a kád és a csempe visszaveri a hangot-vagy egy bútor mellett ami fából van ezért nincs visszhang és "tompa", nyersz vagy sem... nem hiszem el hogy jobb a házimozi.

De lehet igazad, sőt révén ebben nem vagyok otthon biztos így van. Viszont azt sem hiszem el hogy egy 60-120ezer ft-os füles "gány", élvezhetetlen és minősíthetetlen lenne egy 300ezer ft-os házimozihoz képest. Szigorúan játékra használva
#55
#53: Igen, épp arra próbáltam utalni, hogy szerintem tök egyszerűen leszarják milyen hangos a hűtés, és ezért vagyok szkeptikus, hogy a PS5-nél bármiféle komolyabb lépést tettek volna ennek megoldására.
#53
#52: Akkor annak valami más oka lehet, hogy nem tették. Gondolom nem egy mérnökük van, akinek valamiért pont elkerüli a figyelmét a probléma
#52
#45: Hát igazából már harmadjára követnék el, mert a PS4 Pro-nál is remek lehetőségük volt megoldani a hűtés problémát, mégse tették.
#50
#39: Ez amúgy igaz. Mármint én pl. nappaliban használom és fülessel (rádásul este, mikor alszik mindenki egy másik szobában) , nem gáz így, de ha mondjuk aludni kéne mellette, vagy bármit érdemben, akkor a pro az kuka lenne.
#49
#46: Hát erről... ami eszembe jut a ninja theory így hirtelen.
De mit értesz "jó házimozi" alatt? Mi a belépő? Fél millió? Vagy 100ezerft?
Miért nincs a ps-en aplikáció külön a házimozinak? Miért csak headsettre van? Pedig a sony-nak kézenfekvő lenne a játékiparban rágyúrni a házimozira.

Néha szoktam játszani kollegámnál. Neki van egy arendal 1723 tower..... tökömtudja milyen házimozija (oda vissza van érte). Párszkor Siege-tem nála. Legtöbbször azért haltam meg mert mikor két helyiség van egymás mellett és a két ajtóbejárat 30centire volt egymástól aminek háttal áltam akkor a hang alapján nem tudtam eldönteni most melyikben van. Azt hallom hogy a hátam mögül az egyik helyiségben... de hogy konkrétan melyikben.... amit tapasztaltam az az hogy ha a hátam mögött hallom a hangot falon keresztül akkor ennél a házimozinál saccra kb 15fok-ban lehetett akárhol addig az én nem túl acélos platinum (sony) headsetemmel maximum 5fok(de már ezzel is sokat mondtam) tudom behatárolni. Pályától is függ. De például a siege-ben számomra elengedhetetlen a fejes. Call of duty ugyancsak zenész multiban. Hang alapján sokkal pontosabban tudom behatárolni.
#48
#35: Ezen behaltam. Kipróbálom.
#47
#46: Én a házimozit preferálom!(Atmos)
Amikor pukkantok egy távcsöves bottal és rendesen mellbe vág a hang miközben a pohárban is fodrozódni kezd a Ballantines :)
Ezt 70k feletti füles sem adja vissza!(Tapasztalat)
#45
#43: Buta lenne még 1* elkövetni ugyan azt a hibát. Feltételezhetően ezért is lesz nagy a ps5. Elfér benne a hűtés. De persze, simán megeshet, h elb@sszák. Én azért bizakodó vagyok.