DiRT 5 - mozgásban az Xbox Series S-verzió

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
A Codemasters folyamatosan adagolja a látnivalókat a DiRT-sorozat legújabb részéről, a napokban kiadott kedvcsináló pedig azért is érdekes, mert az Xbox Series S-verziót örökíti meg mozgás közben.

Egy olaszországi Path Finder-eseményt nézhetünk meg közelebbről a DiRT 5 legújabb kedvcsinálójában, amely lehetetlen terepkihívásokkal várja az off-road futamok szerelmeseit. Külön érdekesség, hogy a videó az Xbox Series-verzió alapján készült, így élesben is megnézhetjük, hogy mire képes a Microsoft olcsóbb next-gen konzolja.

A DiRT 5 november 6-án fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, míg az Xbox Series-konzolokra november 10-én érkezik - a PS5-változat még nem kapott megjelenési dátumot. A következő generációs konzolokra ingyenesen frissíthetünk az adott konzolcsaládon belül, ha rendelkezünk a játékkal a kurrens PlayStationön vagy Xboxon.

35.
35.
PS4jacksony
Ez egyszerűen ronda még,hogy nyitócím....
Ez talán egy x360 nál vállalható lenne ...
33.
33.
delphijos
És az egészbe még be se hoztuk az RT-t, mert fogalmunk sincs hogy az ezeket a GPU-kat mennyire fogja vissza. Azért kétlem hogy az ATI itt durván rávert volna az Nvidiára, és azért a jelen RTX generáció megizzad rendesen az RT-vel. Ennyire részletesen nem követem a dolgokat , biztos vannak ilyen címek, de egy 2080Ti se hiszem hogy RT-vel 4K-ra elég lenne.
29.
29.
DarkCrash
#26: Az uj Ratchet esetleg? Abban mar azert volt nextgen.

A Driveclub barmennyire is arcade volt, de grafikailag elegge meghaladta korat akkoriban.
26.
26.
Aanash
A Driveclub nem mai játèk, de sokszor olyan, mintha igazi autókat nèznèk igazi környezetben.
Nagyon jól nèz ki, ez meg borzalmas.
Őszintèn szólva eddig nem ájultam el a belengetett next gen címektől, egyiknèl se láttam a next gen grafikát, vagy bármit amitől hasra kellene essek.
20.
20.
adamsfamily
Codemasters-nél leépítés volt,hogy egyre trágyábbak a játékaik?
Konkrétan ez siralmas,de a Grid (2019) is elég siralmasan nézett ki.
19.
19.
Ooorky
#2: Jó de ps4-en a dirt rally 2.0 még így se néz ki.
18.
18.
delphijos
17.
17.
delphijos
Na, megjött Genya, az XBOX Grál lovagja. Nálad basszus tényleg nem stimmel valami. Össze vissza irogatsz, konkrétan azt is amit Kawada idézett. Elleni aztán rohadtul nem kell védeni semmit, Megjelenés óta van X-em, és az SX is előrendelve. Azt nem tagadom ( sose tettem ) hogy a “sima” box nekem nem tetszett, és azt sem hogy igenis szegényebb lennék pár jó játékkal ha PS-em is. De mint konzollal tökéletesen elégedett vagyok. DE. Ez egy ronda játék, idejétmúlt hátterekkel ( még egy nyüves bump map sincs a sziklákon ) , agyon butitva hogy lehessen a 120pfs-t mondani. Ezen nem tudom mi a francot vitatkozol. És ez egy multi cim, PC-re is jön , mi az hogy “első nextgen” ? És igen, PS5-ön nem lesz valószínű 120 fps, de ugyanIlyen ronda lesz. Ez van.
11.
11.
Yanez
#8: Megnéztem a vidit a cikkben, majd amit linkeltél. Mintha két generációnyi lenne a különbség, természetesen az utóbbi javára. Hihetetlen!
8.
8.
ikaralyos01
Drive Club ;)
https://www.youtube.com/watch?v=SYC3E7iqLMU
6.
6.
Őrnagy
Csak én látom úgy, hogy egyre több az autós game, de valahogy nem fejlődnek?
4.
4.
ABorealis27
A kormány mögüli nézetnél azért nem ártana, ha látni lehetne az utat :).
3.
3.
RangerFox
#2: Erre nincs más szó, ronda. Az esőcseppek fizikája meg nem létezik lényegében, mondjuk az minden platformon rossz.
2.
2.
delphijos
#1: Kicsit izzadtságszagú a kommented bár azért meg nem lepődtem. Hogy te ezen mit látsz szebbnek... Ez ronda. Platformtól függetlenül. A környezet vagy 10 éves szint....Minimum.
1.
1.
Ooorky
Egész vállalható, főleg PS4-hez képest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...