Megjelent a Crysis Remastered, itt a launch trailer

Végre PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is megjelent a Crytek legendás lövöldéjének felújított változata. Egy látványos előzetessel készülhetünk a trópusi kalandokra és az idegenek inváziójára.
  • Írta: szlav

Kommentek

#28
A crysisról az jut mindig eszembe, hogy egy optimalizálatlan játék, ami senkinek a gépén nem futott normálisan. A felújított verzió rondább, mint az eredeti, legalábbis onex-en konkrétan ronda. A crytek helyében arra nem lennék büszke, hogy már megint nem fut normálisan még a legjobb videókártyákon sem. Az nem dicsőség, hogy nem tudnak optimalizálni.
#27
#26: Hát most amúgyis divat a retro, csak próbált trendi lenni:D
#26
#15: Azt hittem, az ilyen jellegu kommentek ugy 2009 korul kihaltak, de jo olvasni meg ilyeneket xd
#25
YanezModerátor
#23: Sajnos nagy a különbség fan és a fanboy között, de a legrosszabb, hogy nagyon sokan itt tévesztik az egyiket a másikkal és ebből vannak a nagy viták. A legjobban utálom, amikor egy rajongó szívből dicsér egy játékot, erre egyből beskatulyázzák fanboynak. A másik véglet sem a legjobb, amikor egy általad is említett logó fanatikus, vakon megvan győződve az elfogulatlanságáról, miközben foggal-körömmel véd egy műanyag dobozt, és szidja a másikat, s legyen bármi, kis túlzással golyó elé vetné magát azért a dobozért. Ez a fanatizmus szerintem nem normális és nem egészséges.
#24
#15: Amúgy nagyjából vágom mire gondolsz, csak én máshogy fogalmaznám.
Én pl tökre utáltam az UE3 motort mert minden (IS) csillogott és fullra steril volt a látvány minden játékban. Mintha a matt színekről megfeledkeztek volna a fejlesztők és designerek. Mondjuk nekem a szépséggel sincs bajom de amikor már valami túl csillogó akkor tudom ám utálni rendesen, főleg ha az a fizikára megy rá (és rámegy). Inkább legyen élettel teli csúnyácska valami, mintsem egy csillivilli cucc ami csak úgy van.

A Crysis véleményeddel viszont nem értek egyet. Az a játék mai napig megéri a pénzét, a nanosuit (főleg első részben) használata kreativitást és ügyességet igényel, míg ha a szori nem is első, de a gunplay, rombolás és fizika az valami eszméletlen.
#23
#22: Ez van akkor, mikor indulatból ír az ember.
Sokan azt hiszik, hogy a hozzászólásukkal van baj, holott nem ezzel hanem a túlzással. Van akit nem érdekelnek a PS exek mégis minden cikk alatt megjelenik és ha valami eszméletlen játékot raknál elé, akkor sem lenne jó neki. Ugyanezt érzem az MS-nél, Bethesdánál és még sok helyen is. Van pár ember, akikkel még vitázni is tök jó itt de a 90% túloz, lekezel vagy rosszabb esetben le is hülyéz.
Elég csak megnézni a visszatérő regisztrációs arcokat vagy a tényleg fanatikusokat (akiknek meg minden jó, mert van egy logó) a szemük előtt.
#22
YanezModerátor
#15: Régebb óta vagy regisztrált tag, mint én, szóval nem vagy valami kis pubi. Ezt figyelembe véve még én is megtorpantam ezen a kommenten. Legalább mond, hogy csak hülyéskedtél, hombre!
#21
#15: Megszaladt egy picit a borosüveg mi? Mindegy, vasárnap volt, akkor szabad;)
#20
#15: Azt hittem a ps vs xbox kommentek a legdurvábbak
De ez a komment veri az egész xbox vs ps témát pedig ott is olvasni bődületes faszságokat de EZ ...
#18
#15: Nem gyenge hiszti XD
#17
#15: Tesa ennek a játéknak régen is ez volt a lényege, nem jelenti általánosítva, hogy az összes PC játék így néz ki lol, azért nincs annyira sok ex cím, hogy ekkora határvonalat húzzhass a kettő között
#16
#15: Blablabla bla bla a szar az jobb bla blabla..
#15
#13: Pont ez a tipikus pc látvány ami nem tetszik. Leragad ott,hogy minden legyen unrealisztikusan tűéles, tükröződjön minden szilankon az egesz vilag. Semmi stilusa nincs a latvanynak, csak legyen minden high,meg ultra. Ez a pc latvany. A konzol igen szaggatni is tud, meg rece is van. Ellenben a 10ed ennyi bokorbol felhuzott erdő igazibbnak hat mint ez a labortisztasagu crysis. Ugorj már be a vizbe. Szar konzolon legalább igazinak tűnik,mert nem bir kirajzolni 50meternel többet. Itt meg a pcs beugrik a viz alá, azt katja,hogy tukorsima pohár vizben úszik és fel se tűnik neki mi a gond.
De a robbanások is pont eleg gagyik.
Ha ezt mind elengedem a csucs ez a neoruha. Mint egy leeresztett michelinbaba. Pont annyira ötlettelen mint masterchief fegyvere ami leragadt vagy 25 évnél stilusban.
#14
#3: "kis cégeknek" hát nemtom, a Spidert lehet a kb. 20 főjével kicsinek nevezni, a Cryteket azért nem:D na jó, egy R*-hoz képest mondjuk kicsik, ezt aláírom. Amúgy nem tudom, hogy miért nem a Sabert szidja mindenki, tudtommal ők végezték a felújítást. Persze rájuk nézhettek volna, hogy mit alkotnak, de ez úgy vettem észre nem túl gyakori AAA körökben mostanság.
#13
#5: Hunyorogj kicsit, és máris megkapod az elmosott, életlen, low res konzolos grafikát :D
#12
#4: Pont így jártam el én is, annyit megért a játék, még ha nem is vagyok maradéktalanul elégedett a végeredménnyel. Nekem valahogy a vízeffekt nem adja, ray-tracing ide vagy oda. Ha a Ray-tracinget teljesen kikapcsolja az ember akkor a screen-space reflection-t is lekpacsolja a játék és úgy pedig már végképp rusnya a víz. Az eredrtiben is sokkal szebb volt annál. Az egész olyan mintha valami olajfestékes maszatolás lenne.
#11
#10: A Mafia az remake ami még új küldetést is kapott. Ez egy újrakiadás. A kettő között látjuk mekkora a különbség.
#10
#5: Azért azt ne felejtsük el, hogy ez egy 13 éves játék... remastered ide vagy oda, ez nem olyan felújítás, mint a Mafia, hogy kapott egy tök új motort.

#6: És mit vártál egy akció-fps-től? Ez olyan volt, mint ha azon nyavalyognál, hogy halíze van a tonhalas szendvicsnek...
#9
Úgy hallottam, hogy elég bugos a játék.