Félórányi videón a TimeSplitters Rewind

A TimeSplitter-játékok rajongói remake-je 2012 óta készül, hol előtérbe kerül, hol hosszabb időre hallgatózásba burkolózik. Most épp egy fejlesztői videóval hallat magáról, amelyben a készítők kommentárja mellett gameplayt is nézhetünk.

Mivel a TimeSplitters-sorozat hosszú évek óta parlagon hever, egy (mára 57 fős) rajongói csapat vette kezelésbe a játékokat, hogy a modern igényekhez szabva remake-eljék őket: ez lesz a TimeSplitters Rewind. A munkálatokban a Free Radical néhány egykori tagja is részt vesz. Amikor a projekt elkezdődött, a játék jogait akkor birtokló Crytek is áldását adta rá, és az azokat később megszerző THQ Nordic sem igen emelt ellene kifogást.

A fejlesztők szeptemberi helyzetjelentése egy félórányi videót hozott magával, amelyben bőven láthatunk gameplayt is. A készítők elmondása szerint jelenleg egyszerre tízen játszhatnak tíz gépi játékos ellenében, és amit a videóban látunk, az elég közel van a véglegesnek megálmodott állapothoz. Tervezett megjelenési dátumról azonban még nem beszélnek.

Amikor elkezdték fejleszteni a TimeSplitters Rewindot, akkor a PC-t és a PlayStation 4-et jelölték meg célplatformnak.

1 komment - szólj hozzá!