TESO - végéhez közeledik a Skyrim témájú év

Ebben az évben Skyrim élvezte a főszerepet a The Elder Scrolls Online-ban. A tematikus kiegészítők sora véget ér novemberben, amikor a Markarth DLC pontot tesz az ezekben felvázolt történet végére.

Livestreamben fedte fel a Bethesda a The Elder Scrolls Online Skyrim témájú kiegészítőinek utolsó darabját, a Markarthot. Az év elején megkezdett, vámpírok és vérfarkasok körül bonyolódó történet novemberben a végéhez ér, és ezzel lezárul a Dark Heart of Skyrim elnevezésű eseménysorozat. 

A Public Test Server játékosai már holnap kipróbálhatják, mit tartogatnak még a fejlesztők, a hivatalos megjelenés azonban november 2-re esik a PC-sek számára, és november 10-re a kontrollosoknak. Ahogy a korábbi DLC-k esetén is volt, a Markarth prológusa máris ingyen játszható mindenki számára, felkészülendő az utolsó küldetésfolyamra.

Maga a DLC az ESO Plus-tulajdonosoknak ingyen jár majd, a többiek a játékban vásárolhatják meg. Jövő héttől egy Lost Treasures of Skyrim elnevezésű esemény is élesedik, amely kincsvadászatra invitálja a játékosokat.

5 komment - szólj hozzá!