Xbox Game Pass - 15 millió aktív előfizetővel

Nehéz ellenállni az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásának, a Microsoft pedig napról napra csak vonzóbbá teszi az ajánlatot. Ennek ad tanúságot a 15 millió aktív előfizető is.

Nem nehéz kitalálni, hogy a Microsoft az Xbox Game Pass előfizetéses rendszerével a középpontban képzeli el az Xbox jövőjét, és meg is tesznek mindent azért, hogy ez a stratégia maradéktalanul beváljon. A szemtelenül olcsó havidíjért cserébe játékok százait érhetjük el Xbox One-on, PC-n, az androidos mobilunkon, illetve hamarosan az Xbox Series X és S konzolcsaládon, s mivel a redmondiak felvásárolták a Bethesda Softworks stúdióit, és belegyúrták a szolgáltatásba az EA Play játékait is, az ajánlatra egyre nehezebb nemet mondani.

Ezt tanúsítja az az őrületes növekedés is, amit a szolgáltatás az utóbbi néhány hónapban maga mögött tudhat. Alig néhány hónapja, egész pontosan április 30-án jelentettük, hogy az Xbox Game Pass átlépte a 10 milliós álomhatárt, mára viszont az aktív előfizetők száma 15 millióra szökött.

Abban pedig egészen biztosak lehetünk, hogy ez az adat nem fog megcsappanni a közeljövőben sem, hiszen nyakunkon az Xbox Series X és S megjelenése, melyekhez szinte kötelező kellék lesz az óriási játékkönyvtárat biztosító előfizetés, melynek Ultimate-változatát választva nem elég, hogy megkapjuk az Xbox Live Gold előnyeit, de hozzáférhetünk a PC-s változat könyvtárához, illetve az xCloud streamingszolgáltatásához is.

16 komment - szólj hozzá!