Xbox Game Pass - 15 millió aktív előfizetővel

Nehéz ellenállni az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásának, a Microsoft pedig napról napra csak vonzóbbá teszi az ajánlatot. Ennek ad tanúságot a 15 millió aktív előfizető is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#16
#15: Xbox-on 250+Live+havi 4 játék+Xcloud 150+ szinte naponta bővül és ehhez jön még majd az Ea
Aki erre a kinálatra azt mondja nincs benne játék számára az szimplán hazudik :)
#15
Nem csodálkozom,hogy ennyire népszerű a szolgáltatás. A GPU pedig különösen. 150+ játék és mellé a Gold,potom pénzért...És novembertől az EA Play is benne lesz a csomagban,ha minden igaz...
#14
Attól félek, h ugyan az lesz mint netflixen. Beáldozzák a minőséget a mennyiségért és tele lesz unalmas, játszhatatlan szarokkal. Az utóbbi időben a Netflix is tele van vállalhatatlan szennyel, mert kell a kontent. De ha azt nézzük, h mennyire butul a társadalom, azoknak jó lesz. Candy Crush és barátai után igaz konkrét felüdülés lehet.
#13
#11: A Live az kicsit más tészta, na az tuti haszonnal fut. A GP-re meg a másik hírnél írtam hogy nem tudjuk mennyibe kerül nekik a tartalom. Anélkül ezt nehéz megmondani.
#12
Nem az XBOX a fő platformom. Hónapokig be sem kapcsoltam a gépet, ma spontán megtettem, és újra 300 Ft-ért kínálták Ultimate-et. Persze, hogy gyorsan letöltöttem a Wasteland 3-at. Rácsodálkoztam, hogy mennyire sokszinű a játékkínálat. A korábban csak marginálisan jelenlévő RPG-k is szépen képviseltetik magukat, és a körökre osztott stratégiai játékok is. Ha a next gen-ben is ezt folytatják majd, akkor szuper jó deal marad.
#11
#10: Azért kenyérre jut nekik.)

Xbox Live-on közel 90 millió aktív felhasználó volt a negyedévben.

Azért ez szerintem ebbe a "Covid" is besegített de a Live amúgy sem ment soha rosszul már az Xbox360 idejében is karcolta az 50 milliót a felhasználótábor.
#10
#2: A bevétele az Április 30. jelentés szerint az előző negyed évben 2.35 milliárd dollár volt (10millió game pass előfizetővel ez most 5 hónap alatt 5millió előfizetővel nőtt) ez a videojátékos részleg bevétele.
#9
#7: Mint a spotify vagy a netflix?
#8
#2: Ez igy elegge bator volt valoban, hadonaszni igy konkret szamokkal. :)
Masreszrol biztosan jo business ez az MS-nek is azert, nem csak nekunk, jaja
#7
#6: Par millio dollart azert evente csak profitalnak majd belole szegeny szerencsetlenek! ;) XD
#6
#5: Egyrészt. Másrészt pedig csak a bevétel oldalával számol, azzal nem, hogy a saját stúdiókat is részben ebből kell fenntartani (ami egyre több ugye...) és kurva sok third party fejlesztő és kiadó van, akinek kell tejelni, hogy a cuccok benne legyen a game pass-ben.
#5
#2: Mondjuk nem tudom honnan jött a szám ( ha az MS-nél vagy könyvelő az más ) mert ez egyrészt nem mind Ultimate előfizetés, másrészt meg elég sok előfizető nem teljesáron veszi.... csak itt az oldalon van sok ember aki mindenféle akciókban , vagy valamelyik olcsó egzotikus országból veszi....
#4
#3: Hoppá látom ez a cikkben is benne van valamint már elötte lehoztátok, sorry. Ez most feldobta a napom.
#3
Szeretném jelezni, hogy a Microsoft megvette a Zenimaxot, azaz a Bethesdát laza 7,5 milliárd dollárért (2,2 billió Forint). :D
#2
Akkor jelen állás szerint az MS-nek éves szinten nagyából 2,5 milliárd dollár folyik be csak a Game Pass Ultimate előfizetésekből. Az nem rossz!!!
És abban a tudatban, hogy bejelentették a next gen szoftver árakat ami Amerikában 70 dollár, Európában 80 euró lesz nagyon jó alternatíva!!!
#1
2022-ig Ultimate csomag bezsákolva. Lesz mivel játszani :)