Csak jövőre jön a The Falcon and the Winter Soldier

Miután hónapokra leállt a forgatása, talán nem meglepő annyira, de mostanra a Disney hivatalosan is megerősítette, hogy csak jövőre kerül fel a Disney+ kínálatába a The Falcon and the Winter Soldier.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#5
#4: Igen, de úgy átlagban a mai fiatalok ismerik a Marvelből pókit, vasembert, x-men(eket?), Thort, Hulkot stb.
Mert szépen felsz*patták a jónépet, óriási marketinggel, így jó nagyot szakítottak az Avengers-el, plusz a sallang.

DC-nél nem látom a hosszútávú stratégiát, mindenki tudja ki Batman, Superman, és a Joker. A WW és Aquaman nevek csak a képregényolvasóknak mondtak valamit.
Szerintem.
#4
#3: Semmit. A Marvel dobott nekünk egy fantasztikus 10 évet, tökéletes castinggal, ami überelhetetlen, de most elvesztette az összes karakteres szereplőjét, kétlem, hogy megismétlik Önnön sikerüket valaha is. Itt az idő a DC-nek is, hogy villantson valamit, mert alapanyaguk nekik is van hozzá bőven.
#3
#1: Igazából mit várunk ettől a filmtől? Persze azon kívül hogy Scarlett Johansson gyönyörű formás popsija és görög szóprákész szája?
Félre ne érts, én csípem a színésznőt de mintha mindent a seggével akarnának eladni. Szeretem a szuperhős filmeket, főleg azok fognak meg amik nem mindennaposak (arrow vagy flash sorozat) vagy pl szerintem Manu Bennett a világ legjobb Deathstroke-ja csodás eredettörténettel, így nem tudom elképzelni hogy Johansson azon kívül hogy pucsít, mit tud nyújtani majd egy 90 perces filmben.
Ott volt a Wonder Woman Gal Gadottal (amire mintha úgy emlékeznék hogy köpködtél, és bocs ha tévedek) de az tényleg egy olyan vagány kis film volt, ahol nem éreztem az izzadtságszagú kemény nőt, viszont éreztem azt hogy ez egy karakteres, erős személyiség aki ettől még nő. Jó volt a történet, jó volt az egész egyszer (vagy talán 2x-3x-is láttam már)
Ebből viszont nem nézek ki semmit. Mármint, nem látok benne potenciált csak azok részéről akik imádják Scarlett idomait. De ha tévedek, szívesen olvasom
#2
#1: Ez sorozat lesz, és jön előtte még a WandaVision is.
#1
A Black Widow jon majd novemberben, legalabbis eddig ugy fest, nem? Igazabol en csak azt vartam iden a MARVEL Univerzum filmes felhozatalabol