Spider-Man: Remastered - nem lesz külön kapható

Három nem túl jó hírrel tudunk szolgálni a Spider-Man-játékok rajongóinak: nem lesz külön megvásárolható a 2018-as Marvel's Spider-Man újrakeverése, és nem is frissíthetünk arra ingyen, valamint a mentéseinket sem vihetjük át PlayStation 5-re.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#41
#34: Konkrétan volt egy mod (Forgotten Empires) a sima Age of Empires 2-höz ami fullhd felbontást, új ai-t és új népeket adott a játékhoz.

A moddereket felkarolta az MS, kiegészítette a csapatot néhány veterán Ensemble taggal, megkapták a játék forráskódját és kicsinosítva, kiegészítve kiadták az Age of Empires 2 HD-t 2013-ban, ehhez jött 3 DLC a forgotten, afrikai és távol-keleti népekkel.

2018-ban kiadták az Age of Empires Definitive edition-t amivel a feltuningolt motort tesztelték, meg néhány boomer örömködött, hogy újra tolhatja.

2019-ben ezzel a motorral kiadták az Age of Empires 2 Definitive edition-t, amit az előző verzió tulajdonosai kemény 15€-ér megvehetnek, tartalmazza az összes korábbi DLC-t és 5 sztyeppei nomád népet.

Tényleg mekkora lehúzás, hogy életben tartanak egy 20 éves játékot, főleg mivel benne van a gamepass-ban.
#40
#34: Lehet.Arról nem hallottam,utóljára talán 98-ban játszottam az Age of Empires 2-vel,az meg nem most volt.
#39
Szemet mocsok banda, ennyit a playstation-rol!
#38
Sztem 6-7 éve csak elkezdték de az a fázis, hogy hogy nézzen ki, az később jön. És nekik érdekük minden létező platformra portolni, mivel a jatekeladásból élnek, azaz kell az eladott darabszám. Az exek pedig a konzol presztízsét hivatottak emelni, tehát segítik a platform eladást. Azza a Sony csak mert követeli a nép lépteti át nextgenre. Nem igazán érdeke, minden exét átvinni ps5 re is, főleg nem upgrade el ami még extra melóba kerül=pénzbe. Csak egy nézőpont.
#37
#35: No offense, de te állítottad tényként, hogy a CP77-et már PS5-re fejlesztették, nem úgy mint a 2018-as Spider-Man-t. ;-) Az pedig, hogy PC-re kezdték el eleve fejleszteni az okés, és az is okés, hogy előre tudták, grafikailag mit is akarnak kihozni a dologból...de szted 6-7 éve már tudták, milyen lesz a mostani technológia, legyen szó PC-ről vagy új konzol generációról? Ezt remélem te se gondolod komolyan. :-D Mert ha még is, akkor felmerül az a kérdés, hogy vajon a 2018-as Pókember fejlesztői, akiket ráadásul meg is vett a Sony, miért nem tudta előre? Ennyi erővel ők is fejleszthették, alakíthatták volna úgy a vége felé a játékot, hogy azt egy szimpla, egyszerű patchel fel lehessen tuningolni PS5-re. Nekik is kellett volna kapniuk infókat, hogy nagy vonalakban mi lesz, mi várható. Főleg, hogy ahogy írtam is fentebb, megvette őket a Sony, tehát még előnyt is kellett volna szerezniük. Szóval no offense, de ez a CP77-es elméleted nem kicsit bűzlik.
#36
#32: Most szezon van náluk méghozzá olyan, ami 7éve van csak. Így naná hogy fejetlenség van és beszélnek faszságokat. Nem kell mindent elhinni és kész. Én megértem azokat is akik várnak. Nem kell egyből beleugrani.

Szépen higgattan át kell gondolni és kész. Én ahogy tudok váltok, de valszeg azért is kezelem ennyire lazán mert nem terhel meg anyagilag. Van aki meg ráfeszkózik ami megértek, csak nem mind1, h hogyan teszi. Nem kell a másokat egyből hülyének nézni.
#35
#33: Szerinted. Én meg ugy gondolom, h ezt PC re fejlesztették úgy, hogy hogy tudták mi lesz az a grafikai cél amit el akarnak érni. Mivel benne vannak, tuti kaptak infókat, hogy nagy vonalakban milyen szinten lesznek az új konzolok. Az architektúra nem változott, uh könnyebb dolguk van vele. Te se állítsd ennyire tényként amit írsz. Én sem teszem.
#34
#31: Ne haragudj, de pont a mikró volt, aki 1 generáció alatt 2-szer adta el az Age of Empires 1-2-t is, egyszer HD verzuióként, nemrég meg definitive editiönként. Hagyjuk már, komolyan... :)
#33
#30: Az egy dolog? Megismétlem még1szer, alsó hangon 7 éve fejlesztik, amikor még SEHOL nem volt az új generáció. Ez a "vissza kell butítaniuk" dolog csak akkor állná meg a helyét, ha a CPR már cirka 3 éve tudná, hogy milyen lesz az új generáció és emiatt 3 éve kb. csak arra tuningolták volna a játékot, az enginet, a mechanikákat stb. stb. de ez azért messze nem így van. Esélyes, hogy jóval előbb tudták nálunk, mezei játékosoknál, hogy mik lesznek a paraméterek, de ezt a játékot akkor is a jelenlegi generációra kezdték el írni, fejleszteni és mire megkapták az új generáció paramétereit, már rég olyan állapotban volt a játék, hogy ne állja meg a helyét ez a "vissza kell butítaniuk" elméleted. Sőt. Ez kb. egy orbitális nagy baromság. :-D
#32
#29: "Itt sokan dicsérték is az MS-t, hogy milyen felhasználó barát, most meg úgy néz ki, hogy a Sony több cross-gen játékot ad ki."

És szídják a Sony-t, hogy hazudik... :) Ott a Smart Delivery dolog is, aminél szintén nyilvánvaló lett, hogy egy bullshit kb. és nem a MS-on vagy a Sony-n múlik az egész, hanem a kiadók jófejségén. Kb. annyi szava van a holdereknek, hogy a saját játékaiknál ez lesz-e.

Borzalmasan kommunikált a Sony most. Főleg ahhoz képest, hogy meddig visszatartották a fingot... A napokban írtam, hogy irtózatos marketing bullshit cunami szakad és szakadt a nyakunkba mindkét oldalon. Aki ezek közül erkölcsi mércével bármelyiket is kiemeli vagy a másik elé helyezi, az szerintem nem normális... Annyi viszont mindenképp a MS javára billen, hogy ők legalább annyi mindent mondanak és már jó ideje, hogy elkerülhetetlen a faszság. A Sony ahhoz képest, hogy mond 10 mondatot, amiből 5 vagy faszság vagy féligazság, az tényleg gáz. Persze nem sok esélyt látok arra, hogy az egyenlő mércében megemlíett MS "gazságok" megemlíése miatt ne legyünk majd mocskos fanboyok a sok objektív által, de ez van...

Amúgy a jön ps4-re, nem jön csak ps5-re mizéria és változás mögött szerintem az van, hogy a Sony beszart kicsit. Erősítheti azt a pletykát, hogy problémák vannak az ellátással/gyártással, és emiatt fosnak, hogy nem adnának el belőle annyit. Illetve azt is elképzelhetőnek tartom, hogy valami piaci felmérés alapján látják, hogy a MS jobban áll, több konzolt fognak eladni, és így nem egy kérdéses, kezdeti pár millás piacra adják ki az új nagyobbacsaka exeiket, hanem egy 120 milliósra.
#31
#20: A Halo 5 konkrétan 900p/60fps-re lett gyártva,szerintem azzal több meló lehetett,hogy xbox one x-en 4k/60 legyen,mint ezzel.Aki tulaj volt ingyen megkapta,nem pedig rányomták a remaster plecsnit.
Ez egyáltalán nem fillérbaszoda,hanem szimplán hülyének nézik az embereket.
Én annak az egynek örülök,hogy kijönnek ps4-re még a játékok,mert így a ps5 marad a felejtős kategória.
#30
#28: Én nem érzem olyan nagy súlyú dolognak azokat amiket te/ti negatívnak állítatok be. Felpörögtek az események, szorni kellett az infókat és van amiben hibáztak. Megesik. Az MS nél sem zavarna. Az a baj úgy gondolkodnak sokan, hogy ha nem ellene akkor mellette. Van köztes út. Én annyit tudok, h kell egy ps5 mert érdekel és annyit tudok, h azok a bizonyos címek is amik jönni fognak rá. Kész. A marketing bullshit et meg van aki beveszi van aki nem. Gen váltás van uh a ps4 engem már nem érdekel. Tiszteletben tartom akit igen, de ezt lehet kulturáltan is. De mikor olyanok kritizálnak ekkora gyűlölettel, akiknek közük sincs a platformhoz, azt nem értem minek.

Azt, h mióta fejlesztik a cp2077 az egy dolog. Az a lényeg, h hova akarják belőni. Már rég tudták, h grafikailag a nexgen re lesz belőve. Dátum szerint is. Így a már kész verziót fogják visszabutítani lastgen re, mivel üzletileg kötelező.
#29
#28: Alapvetően egyetértek veled. Azt én sem értem, miért nem mondták a bejelentéskor, hogy a Miles Morales, Horizon, Sackboy jön PS4-re is. Főleg mert alapvetően jó dolog. Emellét meg tényleg jönnek nextgen exkluzívok: Demon Souls, Ratchet and Clank (pár hónappal megjelenés után).

Itt szerintem az MS kommunikáció is félrevezető volt. "Az első 1-2 évben crossgen játékokat adunk ki, mert az a jó a usereknek".
Valóság: Gyakorlatilag csak a Halo Infinite-et adják adják ki 2022-ig (talán lesz még 1-2 kisebb játék, de még akkorák se lesznek mint a Spider-Man DLC) . Azt is eleve Xbox One-ra fejlesztették és úgy is néz ki.
Itt sokan dicsérték is az MS-t, hogy milyen felhasználó barát, most meg úgy néz ki, hogy a Sony több cross-gen játékot ad ki.
#28
#25: Cyberpunk 2077 javában ps5-re lett fejlesztve? XD Beszarok a röhögéstől. Mit tolsz te? :D Witcher 3 után indult a fejlesztés, vagy annak végeztével valamikor egyidőben, 5(!!!) éve. Ezt a baromságot honnan szedted? Amúgy meg látom, a Sony csinálhat bármit, neked az tökéletesen megfelel, de akkor ezek szerint te az elmúlt 2 hétben becsukott szemmel járkáltál, mert az emberek a kővetkezők miatt vannak kiakadva, jelzem tök jogosan:
1: 70$=80€, ami itthon kb 30.000Ft. For the players
2: Sony: Mi a generációkban hiszünk, így a PS5 megjelenésével csak arra koncentrálunk a játékainkkal
Az igazság: Miles morales dlc, horizon forbidden west, stb jönnek ps4-re is. Ez a fentebbi kijelentésük meg már azért is megmosolyogtato ennek tükrében, mert szinte pont Microsoftra licitáltak rá vele, mint anno a használtjáték cserére... Csak aztán kiderült, hogy büdös nagy kamu amit tolnak, ezzel hülyének nézve mindenkit...
3: Továbbra is nagy a kuss és megy a ködösítés a backwardról.
4: PS4 joy nem kompatibilis a PS5-el, mondván az új játékok a dualsense kontroller fícsörjei köré lettek tervezve, de aztán kiderült, hogy ez mégsem annyira igaz, legalábbis a ps4-re is megjelenő ps5 címeknél biztosan nem... Fun fact: Xcloudhoz használhat az ember ps4 kontrollert is...
5: Nyilvánvaló hazugságok a legutóbbi eventen, pl a Final Fantasy bejelentve konzol exkluzívként, miközben 6 hónappal később pc-n, rá egy évre pedig xboxon is megjelenik. Írták volna, hogy timed exlusive on consoles vagy valami, de ez így überciki...
6: Ps5 előrendelés körüli féligazságok és hazugságok. US-ben legalábbis azt hazudták, hogy mindeki időben lesz értesítve az előrendelés idejéről, ami igaz, csak éppenséggel percekkel előtte lettek kiküldve az értesítők. Gáz...

Ezen felül biztos van még egyéb negatívum is ami a sony kommunikációját illeti, de ezek tükrében ne nagyon csodálkozz, hogy sokan csalódtak az elmúlt 1-2 hétben :)
#27
#25: Azért ez a CP77 már PS5-re lett fejlesztve kijelentésed elég nagy fölé-mellé tekintve, hogy cirka 7 éve készül az a játék. :-D Hol volt akkor még a PS5 meg az XBOX Series X? :-D Amúgy Antitroll tény, hogy erős kritikákat szokott megfogalmazni, legyen szó konzolról vagy játékokról, de ettől már miért lenne hater? :-D Főleg, hogy kimondottan szereti a PS exkluzívok jó nagy részét.Én az esetek többségében nem értek vele egyet, de most olyan dolgokat hoztál fel vele kapcsolatban, amikből kb. semmi nem igaz. ;-)
#25
#23: Ezt már 1000* leírtad és nem értem, h miért van nálad ez a gyomorból jövő gyűlölet kifejezetten csak a sony irányába. Feltételezem, h ha ilyen véleménnyel vagy róluk, nincs is PS ed. Ha így van, akk neked nem tök mind1? Miért lenne jó neked ha buknának?
Az, hogy más embereknek meg más az értékrendje mint neked, azt meg fogadd el. Meg a fekázást sem értem, elég ciki :/

Plusz a cyberpunk inkább már ps5 re lett fejlesztve, uh nem csoda, h ingyen upgrade lesz. A Spiderman meg 2018 as, Mikor azt kiadták sehol nem volt feltüntetve vagy ígérve, h támogatva lesz ps5 ön. Ennyi erővel az összes stúdió egy f@sz lesz aki nem upgradel minden egyes ps4 címét most ps5 re ingyen. És lesz pár.
#22
#21: Nem írtam, h én megveszem, csak az upgrade miatt. Nem vagyok bepalizható tipus, de el tudom dönteni, h mi az amiért érdemes pénzt adni és támogatni. Nem megyek g2a ra meg ide oda fillértbaszni, aztán osztani a szentírást. Majd úgy is kiderül, h mire jön és mire nem update. Valószínűleg oka van, ha csak a Spiderman nél lesz ez. Legalabbis úgy tudom, h eddig csak erről jött hír. Sántít, h a marvel licensz miatt lesz. Napok óta megy az unalmas divat fika, kb mindig ugyan azoktól, minden cikk alatt. Valószínűleg azért mert ingyen van. :/