Ingyenes hétvégét tart a The Division 2

A Ubisoft jó előre szólt, hogy amennyiben nem lenne programunk a hétvégére, akkor ők tudnak egyet ajánlani: szeptember 24-27. között ingyenesen lövöldözhetünk a The Division 2-ben, méghozzá az összes platformon.

Csütörtök este elvileg megérkezik a hűvösebb és esősebb őszi időjárás, így a Ubisoft keresve sem találhatott volna nekünk megfelelőbb időpontot, hogy ingyenes hétvégét tartson a The Division 2-nek. A játékot ráadásul egyes platformokon már el is kezdhetjük letölteni, hogy csütörtökön ezzel ne kelljen majd vacakolni.

Az ingyenes időszak szeptember 24-től egészen szeptember 27-ig tart, és PC-n, PlayStation 4-en, valamint Xbox One-on is egyaránt elérhető lesz. PC-n semmi másra nem lesz szükségünk, csak egy Uplay- vagy Epic Games Store-kliensre, ahogyan PlayStation 4-en is elég csak letöltenünk a próbaverziót, és már mehet is a játék - nem kell hozzá PS Plus-tagnak lennünk. Xbox One-on azonban Xbox Live Gold- vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés nélkül nem tudjuk majd élvezni a The Division 2 ingyenes hétvégéjét.

A hétvégén elért eredményeink természetesen megmaradnak, vagyis ha úgy döntünk, hogy beruházunk a The Division 2-re - amit a hétvégén hatalmas kedvezmények keretein belül ejthetünk meg -, akkor onnan folytathatjuk Washington felszabadítását, ahol legutóbb abbahagytuk.

6 komment - szólj hozzá!