Mégis elkészülhet a második Warcraft-film?

A 2016-ban bemutatott Warcraft: A kezdetek anyagi szempontból megbukott a nyugati piacon, de Ázsiában, legfőképp Kínában, komoly sikereket aratott. Most ismét felröppent a pletyka, miszerint a Legendary Pictures már készíti a folytatást.
  • Írta: szlav

Kommentek

#21
Szerintem elfelejted hogy ohadt sokat hozott nekik a DVD, Blu-ray eladás, és a TV vetítési jogok értékesítése. Igazából ezek miatt ma már tényleg csak az ótvar filmek buknak meg. Hát megveszed 500-ért a turkálósból a DVD-t és kapsz egy hónapot ingyen a WoWban :D
#20
Oszinten johetne egy uj Warcraft film minden kieggel.
#18
Ez annyira szar volt, hogy inkább meg sem néztem ! :)
#16
Szamomra az elso film volt, amiben konkretan hitelesebbek voltak az animalt karakterek, mint az elo szereplok.
#15
Így utólag vissza gondolva nagy barom voltam, igaz akkoriban ennyi játék idő is kevésnek bizonyult. Viszont a gyerekeim velem nőttek fel ők is wowoztak. :D
#14
#13: Az nem gyenge.
Nekem a csúcs napi 3-4 óra World of Tanks volt fősuli mellett ~1,5 évig.
#13
#12: Felnőtt fejjel szoktam rá (35) váló ok miatt hagytam abba (45)... Függővé tett, meló után napi min 10-12h játék, 10 évig ! xD Film nekem tetszett, bár elfogult vagyok. ;)
#12
#11: Pont a szereplői tettek hozzá 0-át, pl. Travis Fimmel alakítása a filmben és a Vikingekben ég és föld...
Ők csak a csekkért szerződtek, senki se vett komolyan egy buta játékfilmet.
#11
#4: ...Vagy inkább csak nem neked való film volt egyáltalán, ennyi. :-)))

Azt mondani rá meg hogy 0 kb. ugyanannyira erős, mintha rád mondaná valaki.
Se a készítői, sem a szereplői nem tettek le vele nullát, távolról sem.
#10
Remélem tényleg igaz a hír és folytatják. Nekem tetszett a film, teljesen rendben volt és nagyon sajnáltam hogy ilyen cliffhanger után végül elkaszálták a folytatásokat
#8
Az a félork romantikus szál ne lett volna... Minden más szempontból jó lett a film szerintem is.
#7
Tipikus példája volt a játékokra épülő filmeknek, komolyan vártam, hogy a stáblista alatt előbukkanjon a drága Uwe Boll neve. A színészi játék élvezhetetlen volt, az animációk pedig meg sem ütötték a blizzard színvonalat. Kínszenvdés volt az egész.
#6
#4: Lehet, hogy nem háttal kellett volna ülnöd a moziba! Minden másodpercét élveztem a fimnek és szerintem qurva jó lett!
#5
Nekem is bejött a film jó volt a történet és a látványvilága is nagyon megfogott.
Mondjuk anno a John Carter is bukott pedig szerintem piszok jó film volt.
Itt van a Tenet is az is jó film volt csak a sok okostojás túlmisztifikálta pedig egyszerű film mint a faék bazi jó akciófilm egy kis időutazással. Semmivel nem komplikáltabb mint egy vissza a jövőbe.
#4
Végignéztem az első filmet mert anno tetszett a warcraft 3, de mint film egy nagy 0 volt.
#3
Az első rész korrekt volt, sajnáltam amikor mondták, hogy valszeg nem lesz folytatása mivel sztori szempontjából a Thrall szál/második háború jönne ami sokkal érdekesebb. Remélem lesz több film hasonló minőségben. Viszont olvastam valami olyasmit hogy a forgatókönyv szerint Thrall a börtönben megismerkedik egy !!taurennel!! aki mesél neki a hazájáról és ennek hatására szökik meg ami nettó böszmeség.

https://www.google.co.uk/amp/s/www.denofgeek.com/games/warcraft-movie-sequels-plot-news/%3famp
#2
#1: Ja, mindezt irtam pedig ugy hogy nem vagyok azsiai! :D

Szerintem amcsiban, meg EU-ban is inkabb a kritikusok huzhattak le, a nagykozonsegnek pedig tetszett. Nekem legalabbis az osszes ismim aki latta azt irta/mondta, hogy neki is tetszett ez a film