Videón a No Man's Sky 3.0-s verziója

Lassú, de biztos léptekkel hamarosan tényleg eléri azt a formáját a No Man's Sky, nmit ahogyan azt annak idején beharangozták a készítők. A nemrég élesedett 3.0-s javításról érkezett most egy hangulatos előzetes.

A 2016-ban megjelent No Man's Sky - finoman fogalmazva - nem volt éppen abban az állapotban, mint ahogy azt Sean Murray és csapata bemutatta az előzetesekben. Mindezek ellenére a készítők nem hagyták magára a projektet, és az elmúlt években rengeteg tartalommal bővült a játék, de a ma megjelent frissítés ezekre is rátercel.

Az új verzió - amely nemes egyszerűséggel csak az Origins alcímet kapta - a fejlesztők elmondása szerint alapjaiban változtatja meg a No Man's Sky-t. Változatosabb és részletgazdagabb univerzumok várnak ránk, amelyekben egymástól jelentősen eltérő bolygókat fedezhetünk fel azelőtt még sohasem látott élővilággal, időjárási hatásokkal és kolosszális építményekkel a felszínükön.

A No Man's Sky PlayStation 4-en, PC-n és Xbox One-on is megtalálható - az utóbbi kettő esetében akár az Xbox Game Pass gyűjteményében is.

17 komment - szólj hozzá!