Videón a No Man's Sky 3.0-s verziója

Lassú, de biztos léptekkel hamarosan tényleg eléri azt a formáját a No Man's Sky, nmit ahogyan azt annak idején beharangozták a készítők. A nemrég élesedett 3.0-s javításról érkezett most egy hangulatos előzetes.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#17
#3: Mármint szretném megszeretni, csak a játék nem mutatott többet magából mint farmolni ,farmolni non stop
#16
#3: AZ kemény. Mit lehet benne csinálni ami nem válik unalmassá? Én elkezdtem fél éve mert úgy éreztem megéri most már megvenni, de a tutorial egyrészt bnyolult volt (el is felejtettem 1nap múlva mit kéne csinálnom és hogy...meg mivel:). Másrészt folyton farmolnom kellett mert minden cuccom fogyott ész nélkül.
#15
11 GB nekem a játék feltelepítve (Steam-es)
#14
#11: Nekem nagyon ritka, hogy kifagy Alt+Tab alatt a játék. Előfordult már, de inkább Steam-en használom a böngészőt (például szótárhoz vagy No Man's Sky wiki-hez), aztán azzal nincs gond, ha így csinálom :)

Egyébként a tegnapi frissítéssel nekem egy nagy gondom van, hogy átrendezte úgy a bázisaim környékét, hogy volt például egy trópusi bolygón egy kialakított helyem, az nem módosult egyáltalán, viszont maga a környezet megváltozott sűrű trópusi fák helyett most gombákkal van tele. Annyira más lett, hogy legszívesebben ott hagynám, de a bolygó maradt még trópusinak :) Alig van 1-1 szál fa elvétve. A másik egy fagy bolygón van, ott is direkt megnéztem, hogy hol vannak fák, azokhoz építettem a bázisomat, erre fel egyetlen fával nem találkoztam azon a bolygón, helyette valami új jégtömbök veszik körül az építményemet. Ezt leszámítva amúgy jó lett, meg az újonnan generált bolygóknál kissé érdes lett a felület ahogy észrevettem, meg amiket ígértek bele hegyeket, azok tényleg olyan hegyek lettek, hogy talán még túlzás is, mert volt hogy nem is láttam az alját :D
#13
#9: Köszönöm! Ez szuper!
Köszönöm mindenkinek a választ!
#12
#6: Köszönöm! Sokkal többre számítottam.
#11
De azért alt + tab-tól még mindig kifagy a játék... Az ilyen nagyon régi alapvető bugokat sehogy nem tudják kiirtani. Bár a teljesítmény végre elfogadhatónak mondható.
#10
#1: A Final Fantasy XIV hasonló történet. Katasztrófaként indult, le is állították egy évre, mára pedig az egyik legjobban menő MMORPG-vé vált.
#9
#5: Alap játék 10 gb. Most asszem 13-14gb körül jár. Nem tudom pontosan telóról vagyok, de nem vészes. ;)
#8
#5: Rengeteg benne a randomgenerált tartalom, így a helyigénye sem vészes.
#7
Én is nyomom megjelenés óta, és mint az első hozzászóló is mondta, példaértékű, amit csináltak a játékkal az évek során.
#6
#5: 10 gb kb.
#5
#3: Josi21! A helyigénye mekkora? Gondolom, kell a hely a sok tartalomnak.
#4
Nem tudom mifèle zenèket tesznek a videóik alá, de nekem nagyon adja
#3
#1: Lassan 4 éve játszom vele, na nem minden nap, havi kb 4-5x 2-3h. Valóban rengeteget javult, pedig kezdetekben kiástam a sírját ! :) Idővel érik mint a jó bor... :D
#2
Most megint kedvet kaptam hozzá, lehúzom game passról.
#1
Úgy néz ki hogy végül eléri azt a formáját amit a legelső trailer-ben mutogattak. Ez szerintem a játékipar egyik legnagyobb átalakulása, nem is tudom hogy történt-e hasonló mint az ahogy ebből a fiaskóból az évek során játékot varázsoltak. Mindenképpen példaértékű