Frissítve: Az új DOOM is bekerül a Game Passbe

A Microsoft legutóbbi beruházása után várható volt, hogy hamarosan felbukkannak a Bethesda újabb játékai is az Xbox Game Pass kínálatában, és egy nemrég szárnyra kapott pletyka szerint a DOOM Eternal lehet az első jelentkező.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#9
#6: Az első rész egy technikai katasztrófa (PS4), és a játékkal is akadnak gondok, de a hangulat és a parafaktor nagyon rendben van. Kissé szerintem túlértékelt szerintem (az Assignment DLC mondjuk zseni), de nem bántam meg a vételt. A 2. rész viszont nagyon pacek játék, nemcsak az atmoszféra, de a játékmenet is nagyon rendben van, jók és kreatívak a gonoszok, valamint végre ki is néz valahogy a játék. Szerintem mindenképp tegyél velük egy próbát, pláne, hogy elég sokszor vannak akciózva:)
#8
Ááá, még egy játék, amit játszanom kellene... de sose lesz rá időm :)
#7
YanezModerátor
#6: Két másik tag is dicsérte itt. Egyébként ízlések és pofonok, de ha nem szokásod lelketlenül végigszaladni egy játékon, akkor szerintem bejön. Rég élveztem ennyire horror elemeket egy játékban. 1-2 kissé gyengére sikerült bossfightot leszámítva, számomra mestermű. Az akció-horror rajongók számára kötelezővé tenném.
#6
#5: Én is mindenkitől azt hallottam, mekkora rossz játék lett. Talán rajtad kívül senki sem dicsérte még. Kezdi felkelteni az érdeklődésem
#5
YanezModerátor
#3: Nekem a második rész jobban bejött, mint az első. Én szerencsére nem azokra hallgattam, akik ócsárolták a játékot.
#4
A démonok előjegyezhetik a dátumot a költözésre: október 1.
#3
Én az The Evil Within 2-t várom. Az első tetszett, de meg nem venném a 2-est. GP-ben pont jó lenne :)
#2
Egy korábbi Doom már benne volt, aztán leszedték. Gondolom, visszarakják azt is.
#1
Szinte az összes Bethesda játék benne van már a GPben, így várható, hogy valamikor ez is bekerül. Jó lenne minnél hamarabb :)