Frissítve: Az új DOOM is bekerül a Game Passbe

A Microsoft legutóbbi beruházása után várható volt, hogy hamarosan felbukkannak a Bethesda újabb játékai is az Xbox Game Pass kínálatában, és egy nemrég szárnyra kapott pletyka szerint a DOOM Eternal lehet az első jelentkező.

A brutális, 7,5 milliárd dolláros üzlete után aligha meglepő, hogy a redmondi cég szeretné a Zenimax Media szárnyai alá tartozó stúdiók újabb játékaival is kibővíteni az Xbox Game Pass könyvtárát, ennek az első fecskéje pedig az idén debütált DOOM Eternal lehet.

Legalábbis erről árulkodik az alábbi Twitter-poszt, amelyben a játékosok fedezték fel - némi fényesség- és kontrasztállítás után -, hogy el volt rejtve a "közeleg a Slayer" felirat. Ez persze nem minősül hivatalos bejelentésnek, de nem lenne az ördögtől való gondolat, hogy a DOOM Eternal is az Xbox Game Pass része legyen hamarosan, hiszen az id Software is a Microsofthoz került a fentebb említett beruházás után.

Update! A Microsoft tegnap este megerősítette a pletykát, szóval most már hivatalos: a DOOM Eternal október 1-től játszható lesz az Xbox Game Passre előfizetve is. Először csak a konzolos Game Pass részeként érhető majd el a játék, de később (az ígéretek szerint még idén) a PC-s kínálatba is bekerül.

9 komment - szólj hozzá!