Mortal Kombat 11 - vissza az 1995-ös mozifilmhez?

Adatbányászok szerint jó esély van rá, hogy a Mortal Kombat 11 egyik készülőfélben lévő DLC-je az 1995-ös filmváltozat előtt tiszteleg majd. Ki ne venné jó néven, ha a játék karakterei a mozis színészek hangján szólalnának meg, nem igaz?

A Mortal Kombat 11: Aftermath májusi megjelenése óta nemigen hallottunk a NetherRealm játéka felől, azonban könnyen lehet, hogy ez hamarosan megváltozik: mit szólnátok például egy olyan DLC-hez, amely az 1995-ös filmváltozat előtt tiszteleg majd?

Adatbányászok szerint ugyanis jó esély van rá, hogy valami ilyesmin dolgozik a fejlesztőcsapat. Először egy YouTube-csatornára, majd a Warner Bros. sokatmondó letiltása után Redditre került felkerült anyag alapján nagyon úgy fest, hogy a frissítés telepítése után a Mortal Kombat 11 karaktereit a moziban feltűnő színészek szólaltathatják meg, a linkelt videóban pedig már hallhatjuk is, amint Christopher Lambert, Linden Ashby és Bridgette Wilson elmondják Raiden, Johnny Cage és Sonya Blade jól ismert mondókáit.

Bármi is legyen az igazság, két dolgot érdemes megjegyezni a hivatalos megerősítésig/cáfolatig: egyfelől a NetherRealm egyszer már visszahozta Cary-Hiroyuki Tagawát, a film Shang Tsungját, hogy szólaltassa meg újra a karaktert, másrészt néhány hónappal ezelőtt volt egy szivárgás, amely szerint Kitana, Liu Kang, Raiden, Shang Tsung és Johnny Cage is megkaphatja a filmes kinézetét.

Ezek alapján nehéz nem arra gondolni, hogy készül a csapat valamire az idén huszonöt éves adaptációval kapcsolatban.

22 komment - szólj hozzá!