Mortal Kombat 11 - vissza az 1995-ös mozifilmhez?

Adatbányászok szerint jó esély van rá, hogy a Mortal Kombat 11 egyik készülőfélben lévő DLC-je az 1995-ös filmváltozat előtt tiszteleg majd. Ki ne venné jó néven, ha a játék karakterei a mozis színészek hangján szólalnának meg, nem igaz?
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
#20: Ott írom alatta eggyel, hogy például a Jurassic Park, na az űttörő alkotás és a mai napig teljesen élvezhető, sőt mi több, a filmtörténet egyik klasszikusa. The Shawshank Redemption, The Green Mile, Pulp Fiction, Fight Club, Forrest Gump, Silence of the Lambs, sorolhatnám napestig, ezek mind-mind 20 évnél idősebb filmek amikben megláthatod, mi az amit úgy hívnak: fantasztikus alakítás, színészet.

Az, hogy neked az a szórakoztatóipar csúcsa, hogy szar színészek techno zenére püfölik egymást, azt megértem, de ez nem változtat azon a tényen, hogy az MK film az általam felsorolt alkotásokhoz képest a ZS kategóriát képviselik.

Valószínűleg te vagy az a kategória aki szerint a Steven Seagal filmek is eszmeiek, de ez nem probléma, hiszen pontosan te vagy a célközönség.

Álljon itt egy idézet végül: "Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. "

:)
#21
#13: +1 pontosan így érzek én is
#20
Kimoderált üzenet
#19
Mondjuk aki szerint a MK filmben NEM rosszak az alakítások, annál egyértelműen baj van a minőség érzékkel vagy nem látott még másik filmet életében, nincs más magyarázat. :D
#18
Semmi köze a kornak ahhoz, hogy milyen egy film. Jurassic Park jó példa erre, simán megnézem a mai napig, a T-Rex konkrétan jobb benne, mint a CGI-os verziók a maiakban.

A Mortal Kombat film gyerekként szórakoztató volt de mai szemmel nézve elfog a szekunder szégyenérzet.
#17
#4: te se vagy normális az biztos. koerográfiák rosszak? alakítások?
Menjél igyál még valamit.
#16
#3: hagyjad már a gyenge-lelkűeket! Goro karaktermodelljétől eltekintve, ami mára akkor is gyengécske volt, a legjobb játék-adaptáció film.
beleköthetetlen, aki szidja csináljon jobbat. Ma is megállja ahelyét, persze csúnyán öregedett a CGI de akkor is.
#15
Nekem a Spawn film volt ilyen, hogy nem kellett volna újra néznem mai szemmel. Pedig régen imádtam, a filmet is meg a képregényt mai napig őrzöm a magyar kiadású képregényeket. De a film annyira gagyi lett már, hogy szinte nézhetetlen.
#14
#13: Detto.
#13
Nekem nincs bajom a filmekkel, sőt a mai napig èlvezem mindkettőt.
A CGI rèsze nem zavar, sőt kb semmi, mivel ez egy egyszerű film.
Igazából a mai filmeket rühellem inkább nosztalgiázok.
#12
#11: xDDD
Én imádtam Duncan MacLeodot is :P
#11
#10: Néhány éve megnéztem az összes Hegylakó mozit, még a rögtön DVD-re kijövő borzalmakat is. Na a forrás az tényleg egy élmény. Általában nem rúgok be filmezés közben, de ahhoz muszáj volt.
#10
#9: Na és az ötödiket? :D
#9
#6: Már milyen értelemben nincs? Egy jó film mindig is jó marad.
Plusz semmi hasonlítgatás nem volt a hozzászólásomban, kivéve, hogy ez szarul néz ki:
https://townsquare.media/site/622/files/2013/04/mk08.jpg

#8: A hegylakót ez azért ilyen mértékben közel sem érintette. Lambert tud színészkedni, ha akar, a filmet nem tolták tele CGI-vel, a praktikus effektek pedig még ha grandiózusságukban ma már sokaknak ingerküszöb alatt van, sokszor még mindig hitelesebbek, mint egy modern CGI.

https://youtube.com/watch?v=txXXRfUco0s&t=719

Na a második és harmadik részek, na azokat tényleg nem ajánlom.
#8
#4: Érdekes, de ugyanez a helyzet Christopher Lambert másik klasszikusával, a Hegylakóval is. A maga idejében nagyon szerettem, de olyan rosszul öregedett, hogy inkább újra sem nézem. Attól tartok lerombolnám vele a kellemes emlékeket is.
#7
#6: Szerintem inkább a mai igényekre gondolt és azt pedig tökéletesen megértem.
Nemrég néztük újra a Múmia című remekművet és bár én még mindig nagyon élveztem, azért eljárt felette az idő (még úgy is, hogy sok szép megoldás van benne). :)
#6
#4: Nem kötekedni akarok, de semmi értelme nincsen összehasonlítgatni más mai filmeket egy 25 éves filmmel!
#5
#4: Jó tanácsot mindig megfogadok :D
#4
#3: De nem is nézted újra gyerekkorod óta, pláne nem nosztalgiaszemüveg nélkül. Ha elfogadsz egy tanácsot, ne is tedd. Gyeekként én is szerettem, de néhány éve újranézve, az alakítások rosszak, a koreográfoák pocsékak, a CGI borzasztóan öregedett (főleg Reptile), és úgy általában a simán rossz és a már nekem kínos határán billeg.
#3
Nekem olyan érthetetlen, hogy mindig szidják ezt a filmet, holott nekem "gyerekkorom" egyik legjobb videójátékos filmje volt a Street Fighterrel együtt. Emlékszem, hogy féltem Bisontól és Goro-tól. :D