The Last of Us: Part II - szinte garantált a multiplayer

Habár a The Last of Us Dayre átkeresztelt Outbreak Day nem hozott konkrét bejelentést a második rész sokat pletykált többjátékos módjáról, Neil Druckmann annyit elárult, hogy a türelmünk meghozza majd a gyümölcsét.

Gyakorlatilag nyílt titok, hogy előbb-utóbb a The Last of Us: Part II is megkapja a saját többjátékos módját, elvégre is az első rész Factions módja is nagy sikereket aratott, így kár lenne a kispadon hagyni az ötletet. Ja, és persze ne felejtsük el azt sem, hogy az egész már augusztusban kiszivárgott!

Okkal várhattuk tehát mostanában a nagy bejelentést, az Outbreak Day azonban jött, ment, a Naughty Dog csapata pedig egy szót sem ejtett a dologról. Hivatalosan itt vége is a történetnek, a játékok író-rendezője, Neil Druckmann azonban egy olyan szösszenettel zárta az eseményeket Twitteren, ami gyakorlatilag megerősíti a többjátékos mód készültét.

Druckmann először is megköszönte a rajongók lelkesedését a The Last of Us Dayjel kapcsolatosan, a mondandója végén pedig arra kért bennünket, hogy "legyünk még egy kis türelemmel azzal a másik dologgal kapcsolatban, megéri majd a várakozást". Szinte biztosak lehetünk benne, hogy Druckmann ezzel a visszatérő Factionsre utalt, de természetesen elképzelhető az is, hogy a The Last of Us: Part II előbb-utóbb garantáltan megérkező PS5-ös változata vagy az HBO sorozata felé tett kikacsintást.

11 komment - szólj hozzá!