The Last of Us: Part II - szinte garantált a multiplayer

Habár a The Last of Us Dayre átkeresztelt Outbreak Day nem hozott konkrét bejelentést a második rész sokat pletykált többjátékos módjáról, Neil Druckmann annyit elárult, hogy a türelmünk meghozza majd a gyümölcsét.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
Engem ebben a játékban soha nem mozgatott a multi.
#10
#8: Igen, egy időben nagyon eröltették azt, h minden single game hez legyen multi. Nem véletlen. A szavatosságát akarták kitolni ezzel, így nem adta el hamar az illető plusz a kalóz verzió ennyivel kevesebb volt. De pl a tlou nál bepróbálkoztak és jól tették, mivel elég jó fogadtatása volt. Ha most ezt a 2 résznél tovább csinszoljál, akk tuti jó lesz.
#9
#3: Jogos. :) inkább kezdjenek bele a következö játékba. Hogy legyen értelme hogy az ember 150-180 ezret adjon ki a ps5-re. :)
#8
#7: Az elsö rész multi nem volt rosz de hidd el hogy sokan csak a játék neve miatt játszotak vele. :) vannak játékok aminek egyszerüen nem ál jol a multi.Engem az zavar amikot bejelentenek szinte bármilyen single játékot az első kérdés nem is a játék sztorijával vagy karaktereivel kapcsolatba jön hanem a szokásos hogy LESZ E HOZZÁ MULTI. nagyon sokan nem fogják fel hogy igen is vannak játékok aminek nem ál jól. Azért a last of us 2- nek jolálna egy olyan coop amiben Elli és Abby együt vannak :) :)
#7
#2: Pedig nagy jó multi volt az első részhez. Kellően taktikus és egyedi. Mi haverokkan nagyon sokat nyomtuk, és tudtommal elég nagy volt a játékos bázisa.
Most nem tudom, h igaz e rá. Próbáldd ki 1*.
#6
*legjobb
#5
Szerintem az egyik legfőbb multiplayer volt a last of usnak. Taktikus volt és változatos. Nekem nagyon bejött.
#4
Sokkal jobb lenne,ha egy osztott képernyőt raktaknának bele,mint a Gears of Warban van és lehetne ketten tolni a singlét!
#3
#1: Jobban örülnék, ha inkább egy új címmel foglalkoznának.
#2
#1: Én sem igazán értem, hogy mit lehet ebbe multizni.
#1
A The Last of Us tipikusan az a játék, amibe teljesen felesleges a többjátékos mód.