Demon's Souls - nem jár együtt a 4K és a 60 fps

Ahhoz kétség sem férhet, hogy brutálisan fest a Demon's Souls remake-je, viszont most a Digital Foundry jóvoltából kiderült, hogy választanunk kell majd a sebesség vagy a képminőség előnyben részesítése között.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#126
#118: “És tudod mit?Lesz 4k/60 rt vel simán legalábbis Xsx en!”

Persze, persze. Még az új RTX csúcs kártyáknak is kihívás, de SX menni fog, Ja......
#116
#114: Persze hogy nem mondtál, pont arról beszélek hogy te kizárólag ezt a két paramétert hajtogattad. Az hogy mögötte milyen a grafika nem is érdekelt. Ott kardoskodtál hogy nem rossz ez a Dirt 5, meg hogy “első nextgen” cím..... pedig egy nagy francokat.

Na, ez is full kamu. Sose mondtam ilyet. Azt mondtam ha lesz, akkor annak ára lesz, mégpedig a grafikai részletesség. Akkor is jöttél azzal hogy én azt mondtam hogy nem lesz 4K/60 se, pedig ott azt is bekapcsolt RT-re mondtam. Olyanokat állítasz amit nem is mondott az ember. Ráadásul most előszedted a PC-s beállításokat, eddig fütyültél rá amit erről mondott az ember. Csak a felbontás meg a framerate volt....
#111
#110: Ezt mégis hol olvastad tőlem ? Idézz már bármit is ahol ilyesmit írtam volna. Te olvasol is, vagy csak write only-ban vagy, hogy mással vitázz ? Volt már rá példa hogy olyat akartál a számba adni amit nem mondtam....
#109
YanezModerátor
Látom megint azon megy a szájkarate melyik konzol jobb, s erre a védőemberek jönnek a saját igényeikkel. Nincs jobb. Van amelyik az egyiknek felel meg jobban, van amelyik a másiknak. Természetesen nem akartam zavarni, folytassátok csak!