Demon's Souls - nem jár együtt a 4K és a 60 fps

Ahhoz kétség sem férhet, hogy brutálisan fest a Demon's Souls remake-je, viszont most a Digital Foundry jóvoltából kiderült, hogy választanunk kell majd a sebesség vagy a képminőség előnyben részesítése között.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#127
#126: Írtam!Majd térjünk vissza rá,addig mantrázhatod naponta,hogy nem lesz :)
Én lezártam egyenlőre!
#126
#118: “És tudod mit?Lesz 4k/60 rt vel simán legalábbis Xsx en!”

Persze, persze. Még az új RTX csúcs kártyáknak is kihívás, de SX menni fog, Ja......
#125
Fejed is forr már mi?
Meg kell tanulni rendesen beszélni és talán benned is meglátnak valamit és talán egyszer barát is lehet!De így pfff ez csak szerencsétlenkedés.
#124
Most akkor lesz kép a vizforralóról vagy nem? :)
#123
#121: Most mérges vagy?
Ne legyél már szerencsétlen Anti!
#120
#117: Nem te vagy a vízforralós csávó akitől képet kértünk egyszer??? Ha nem akkor bocsi,ha igen akkor hol a bizonyíték Anti! :)
#119
#117: Igen tudjuk,hogy 1050 felett már nem kell steam sem semmi 1070 felett már cpu sem
2080Ti-re meg csak ráül az ember :) xd
#118
#116: Szerintem tök elbeszélünk egymás mellett!
Lesznek 120fps-t támogató játékok 4k-ban?
Lesznek!
Hány Dirt jelent meg eddig Xsx-re ?Szerintem ez lesz az első szóval első nextgen vágod? :)
És tudod mit?Lesz 4k/60 rt vel simán legalábbis Xsx en!
Nyugodtan mentsd el ezt amit írtam aztán vegyük elő mondjuk február-március környékén.
Optimalizáció pedig kell pár esetben,ha azt akarod,hogy valóban előjöjjenek a hardveres különbségek!Más dolog,hogy e nélkül is simán mennek a jelen genes játékok natív 4k ban 60fps mellett +Hdr el 30fps helyett! Ellenőrizhető a neten vagy

https://thegeek.hu/2020/09/29/hogyan-alazza-le-az-xbox-series-x-az-xbox-one-x-teljesitmenyet-video/
#116
#114: Persze hogy nem mondtál, pont arról beszélek hogy te kizárólag ezt a két paramétert hajtogattad. Az hogy mögötte milyen a grafika nem is érdekelt. Ott kardoskodtál hogy nem rossz ez a Dirt 5, meg hogy “első nextgen” cím..... pedig egy nagy francokat.

Na, ez is full kamu. Sose mondtam ilyet. Azt mondtam ha lesz, akkor annak ára lesz, mégpedig a grafikai részletesség. Akkor is jöttél azzal hogy én azt mondtam hogy nem lesz 4K/60 se, pedig ott azt is bekapcsolt RT-re mondtam. Olyanokat állítasz amit nem is mondott az ember. Ráadásul most előszedted a PC-s beállításokat, eddig fütyültél rá amit erről mondott az ember. Csak a felbontás meg a framerate volt....
#115
#111: Volt már rá példa hogy olyat akartál a számba adni amit nem mondtam....
Detto meg még talán huszár is voltam :)
Lehet félre értettem valamit,de amíg egy vadidegen vásárlót felhajt valaki addig talán talál olyat is aki barátkozik vele vagy rokon pl
#114
#108: Keresd vissza nyugodtan mert biztos nem mondtam olyat,hogy az pc ultra pl. Csupán te próbáltad bizonygatni hogy nem lesznek 120fps játékok pedig de:)
#113
#112: Ezt még oszthatod kettővel,ha két háztartásban használjátok.
#112
#107: 2700x12=32.400
Így kijön vagy vissza is szorozzam? :)
#111
#110: Ezt mégis hol olvastad tőlem ? Idézz már bármit is ahol ilyesmit írtam volna. Te olvasol is, vagy csak write only-ban vagy, hogy mással vitázz ? Volt már rá példa hogy olyat akartál a számba adni amit nem mondtam....
#110
#101: Khm!Szóval lemezekkel nepperkedni valami felsőbbrendű folyamat ellenben egy baráttal,osztálytárssal,rokonokkal,vagy akár a szomszéddal legalisan megosztani egy szolgáltatást már ördögtől való?
#109
YanezModerátor
Látom megint azon megy a szájkarate melyik konzol jobb, s erre a védőemberek jönnek a saját igényeikkel. Nincs jobb. Van amelyik az egyiknek felel meg jobban, van amelyik a másiknak. Természetesen nem akartam zavarni, folytassátok csak!