Mass Effect Trilogy - ha lesz is, nem az idén érkezik

2020 a halasztások éve, amikor még azokat a játékokat is elcsúsztatják, amelyeket hivatalosan be sem jelentettek. A Mass Effect-trilógia újrakeverését ugyanis még mindig nem erősítették meg, de elvileg 2021 előtt már nem is kapjuk meg.

Az utóbbi időszakban rengetegszer kerültek elő pletykák egy lehetséges újrahangszerelt Mass Effect-trilógiáról, amiket általában Jeff Grub, a VentureBeat szerkesztője szivárogtatott ki.

Nincs ez másként ezúttal sem: Grub szerint a COVID-19 itt is keresztbe tett a fejlesztésnek, és még nagyobb probléma, hogy a Mass Effect első része állítólag se játékmenetileg, se grafikailag nem éri el a másik két rész színvonalát egyelőre. A pletyka szerint pontosan ezért 2021-re csúszik a remaster, ami elméletileg a Mass Effect: Legendary Edition nevet kapta, és a korábbi hírekkel ellentétben csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik - tehát a Switch-verzió végül kimarad a rotációból.

Már ha mindez igaz ugyebár, hiszen mint azt tudjuk, az Electronic Arts a mai napig nem fűzött semmit a fenti pletykák egyikéhez sem.

4 komment - szólj hozzá!