Ezek az Xbox Game Pass októberi újdonságai

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 29.
  • Akció
Link másolása
Habár a Gold-előfizetők láttak már szebb ajándékcsomagokat is, az Xbox Game Pass frontján nem lesz okunk a panaszra. Összesen öt új játékot kapunk, mégis elég két szót mondanunk: DOOM Eternal.

Ahogyan eddigi is megszokhattuk, októberben újabb címekkel bővül az Xbox Game Pass szolgáltatása, de számolnunk kell néhány távozó címmel is. Lássuk a felhozatalt!

A hónap egyértelmű sztárja a DOOM: Eternal: ha eddig nem tettetek próbát az id Software frenetikus lövöldéjével, akkor most ideje lesz kontrollert ragadni. A démonirtásból persze kivehetitek a részeteket a Brütal Legendet választva is, de a békésebb természetűek ápolgathatják a Drake-eket, megtanulhatnak varázsolni, vagy akár a versenyautók volánja mögé is ülhetnek.

Október 1-jén érkezik:

  • DOOM Eternal (Android és konzol)
  • Drake Hollow (PC)


Október 8-án kerül be a kínálatba:

  • Brütal Legend (konzol)
  • Forza Motorsport 7 (Android, konzol és PC)
  • Ikenfell (konzol és PC)


Október 15-én távozik a felhozatalból:

  • Felix the Reaper (konzol és PC)
  • Metro 2033 Redux (konzol és PC)
  • Minit (konzol és PC)
  • Saints Row IV: Re-Elected (PC)
  • State of Mind (PC)
51.
51.
crytek
#50: Privátba küldtem aprós linket nehogy itt reklám miatt gáz legyen.
50.
50.
Ooorky
És hol tudom megvenni 12k-ért?
49.
49.
crytek
#48: Ultimate az xbox + pc egybe szóval igen.
48.
48.
Ooorky
#46: Ezt pc-n is meg lehet csinálni?
45.
45.
delphijos
#41: Te mi a fenéről beszélsz ??? Hol írtam hogy nem éri meg ? A kajáldás példa a “másik oldalra” vonatkozott, hogy a kajálda spórol azon ha nem eszed le a pénzt, az MS meg attól függ hogy milyen a deal. Arra refrektáltam hogy mi van ha olyan fizet elő aki nem nagyon használja.... Értő olvasás ? Hm ?
41.
41.
Anti4730
Aki azt mondja, ez a game pass nem eri meg, meg kajaldakhoz hasonlitja, nem tudom hol el. Egyszeru matek, mar ket honap elofizetessel is megsporolsz legalabb husz ezer forintot. Egy honap alatt ket harom jatekot siman ki tudsz jatszani, ugyis hogy dolgozol mellette, nem ertem mit kell kajaldakhoz hasonltigatni, legrosszabb pelda. Az mar a ti bajotok, ha elkezdetek egy jatekot, es nem fejezitek be, ez nem a game pass hibaja.
40.
40.
godach
#39: Am tök jó hasonlat.
Mi is szoktunk járni korlátlanba "merthogy annyit eszel amennyi beléd fér" a végén mégis úgy jövünk ki, hogy jól laktunk mert mindenből csipegettünk de igazán egyikre sem emlékszel.
Nincsa az a "ide menjünk mert itt tök jó A" hanem ide megyünk mert itt tele tudjuk zabálni magunkat.
Ellenben, sokkal többször van, hogy céltudatosan rendelünk innen-onnan, mert itt finom a kínai, ott szuper a rántott karfiol és igazából letojjuk, hogy mennyibe kerül.
39.
39.
delphijos
#32: Igen, mint a “fix pénzéért amennyi belédfér” kajáldák. Ott is a nagy rész annyit se eszik amennyit fizetett. Bár ez azért kicsit más, ( bár ki tudja milyenek a szerződések, fix összeg, vagy játékosszám alapján ) ha az előbbi, akkor majdnem mindegy hogy hányan “használják is” a játékokat. Max azon spórolnak hogy ha nem töltöd le , nem kopott a felhő...
38.
38.
godach
#36: Földrajz=tengely=nem te vagy.
Az, hogy neked nem tetszik, nem vonz be még nem jelenti azt, hogy nincs igény rá.
Ha azt hiszed, hogy de akkor egyszerűen (nincs szebb szó, hülye vagy)
36.
36.
Ctrl+Alt+Del
Ez a Doom akkora mehh, az összes. Én nem pazarolnám rá a sávszélességet.
35.
35.
szujonor
Jut is, marad is. A Doom-nak nagyon örülök.
34.
34.
crytek
#33: Sehogysem tolható hivatalosan ha nálad így van örülj talán te vagy a bolygón az egyetlen.
33.
33.
godach
#31: Igazad van, rosszul mondtam. Ha lejár az előfizud és le van töltve akkor tolható, nem ha kikerül a gp-ből.
31.
31.
crytek
#26: Ez nálad max bug lehet mert nem így van...Csomó game van letöltve pc-re amit nem töröltem még és már kikerültek a game passból. Nem voltam előfizetve nem tudtam tolni
29.
29.
#15: Nem, én nem ilyen általánosságban mondtam, hogy nem éri meg, csak magamra értettem hogy nekem nem éri meg. Alapból eszméletlen akció, stb és én is használtam már, mert pl a Hellblade nem baj ha nincs meg, végivittem 300 Ft-ért. De kiszámolva hogy kell nekem 1-2 cím, mit tudom én 20 ezer akcióban, de tényleg bármikor tolom, 3 év múlva is és akkor közben minek fizetem azt amiben benne van, meg egyébként még a platformmal is bajom van, mármint ha már van lehetőségem hogy Gears 5 legyen Steamen akkor ott szeretném :D pedig végvittem passban de most újra vég fogom amikor megveszem Steamre na mindegy, szóval én csak a saját faszságomat néztem, nekem special neméri meg, szertem megvenni ami tetszik, és nincs olyan sok belőle, inkább rászánom a 18 ezreket, stb :)
28.
28.
delphijos
#25: Vagy - esetemben - érdekel sok más is, és egyszerűen nem jut idő. Ez van. A Fallen Order-t 3 hónapig nyomtam, van akinek egy nap / hétvége ( vagy még gyorsabb )
26.
26.
godach
Gamepass PC-n lejárat után is lehet tolni, ha le van töltve.
25.
25.
Guba32
Ha valaki 1 év alatt nem játszik ki egy játékot az marhára érdekelhette...
24.
24.
delphijos
#13: Én így jártam a Rise of TR-el. Félbemaradt. Aztán megvettem, és onnan ment tovább ahol tartottam. Ezzel nincs gond.
22.
22.
delphijos
#6: Ugyanez a véleményem. Kipróbáltam az X vásárlásakor a demót, de aztán a 6-ot vettem meg. Lehet hogy papíron szebb, de nekem valahogy túl steril, az összkép a 6-ban nekem jobban bejön.
21.
21.
Donci1998
Ami bent van gp be azt akciósan meg is veheted meg azok a játékok amik a microsoft studioi csinálnak bent is maradnak
Lásd:fh4, gears, quantum break, rise son of rome, halo, fable
20.
20.
Marcus88
#13: Magyarán imádkozz,hogy ne vegyék ki,meg ha valami tetszik imádkozz,hogy bele rakják.Jó dolog ez a game pass,ezt én is látom,de nem mindenkinek való.
Én szeretem eldönteni,hogy mivel játszok,amikor akarom és ahányszor,ne más mondja meg.Gyakorlatilag meg van kötve az ember keze.
Inkább kifizetem érte a pénzt vagy teljes áron vagy idővel akciósan,de onnantól kezdve én rendelkezem felette.
19.
19.
xSHx
#15: Van az az ember is, akinek nincs sok ideje játszani, de ami van szeretné hasznosabban eltölteni és azt játszani ami valójában érdekli és nem az ami jut neki. Céltudatosan egy friss címet kifizetni és azt abban a kevés időben kipörgetni más, mint állandóan ezt azt leszedni a nagy választékból és csak belekezdeni. Én a GP t jó dolognak tartom, egy jó válasznak az MS től. Létjogosultsága van, csak nem kell rá világmegváltóként nézni. Tele van címekkel, java részt régebbiekkel ami sok embernek már megjelenéskor megvolt. Az a néhány ami sokaknak kimaradt és minőségi viszont megéri. Pl az Ori2 nagy élmény volt és csak azért megérte 2hónapra előfizetnem. Meg kicsi Forza volt még mellette de a többi nem érdekelt, uh le is mondtam. A gears be belekezdtem, de nagyon unalmas volt számomra.
18.
18.
Őrnagy
Mindig lehet venni GP - t féláron valahonnan. És így már igazán megéri. Nekem. Ha másnak nem, én nem győzködöm.
17.
17.
Yanez
#15: Akinek csak ennyi ideje van játszani, az nem fog 60 dolláros játékokat venni, mert nyilván mivel nincs ideje emiatt viszont sok játék lehet ami érdekli, amit pótolna. Ezekből pedig mindig talál a nagy leárazások közepette. Nekem sokkal több időm van, mégis tonna játékot veszek 5-15 dolláros áron, de ezeket tudatosan vásárolom és akkor tolom ki amikor akarom, plusz ahányszor akarom. Ha kedvem van 1 év múlva ismét elővennem, ott lesz.

Értem én kiknek való ez a rendszer, csak a példád most kétoldalú volt, mert úgyis megérheti valakinek, ahogy te (is) mondod. Igazából nagyban függ attól is milyen gamer az illető.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...