Ezek az Xbox Game Pass októberi újdonságai

Habár a Gold-előfizetők láttak már szebb ajándékcsomagokat is, az Xbox Game Pass frontján nem lesz okunk a panaszra. Összesen öt új játékot kapunk, mégis elég két szót mondanunk: DOOM Eternal.
  • Írta: szlav

Kommentek

#51
#50: Privátba küldtem aprós linket nehogy itt reklám miatt gáz legyen.
#50
És hol tudom megvenni 12k-ért?
#49
#48: Ultimate az xbox + pc egybe szóval igen.
#48
#46: Ezt pc-n is meg lehet csinálni?
#47
#46: Nyilván a lista árakról és több féle felhasználásáról beszélgettünk.
#46
#23: Mi nem éri meg azon,hogy bagóért játszol?
Megveszed 12 ezerért az éves gold kódot átváltod 300-ért,van 14 hónapod 12 ezerért ha bekapcsolva hagytad az automatikus megújítást amikor beaktiváltad.
12 ezerből ki tudod játszani az összes Halo-t,Gears-et,Horizon 4-et és még jó pár AAA játékot.Lásd Doom Eternal,Doom is volt már,DMC5,Hellblade,Quantum Break,stb.Akinek ez nem éri meg,az már ne is haragudj,de nem tud számolni.
#45
#41: Te mi a fenéről beszélsz ??? Hol írtam hogy nem éri meg ? A kajáldás példa a “másik oldalra” vonatkozott, hogy a kajálda spórol azon ha nem eszed le a pénzt, az MS meg attól függ hogy milyen a deal. Arra refrektáltam hogy mi van ha olyan fizet elő aki nem nagyon használja.... Értő olvasás ? Hm ?
#44
#41: Még egy apróság. NEM veszed meg a játékot, ha gp -vel játszod, ergo nem lehet egymás mellé tenni a 3000 ft -ra leértékelt játékot egy havi előfizetéssel, mert utóbbi esetben a programot elveszik tőled ha:
1) lejár az előfizetésed
2) kiveszik a kínálatból
Innentől kezdve, ha én azt még nem fejeztem be, vagy csak később is szeretnék játszani vele, akkor meg kell szereznem más forrásból. A "más forrás" ára, és mondjuk a két havi gp előfizetés már nagyon nem tűnik jó árnak.
De természetesen ha valaki éjjel nappal játszik, és mindent (is) kipróbál, szemezget, mint ha kapcsolgatná a tv csatornát, az egy más fajta felhasználási forma.
#43
#41: Ez egy fajta piaci konstrukció, ami egyeseknek megfelel, míg másoknak nem. A példa pedig, "amit eredetileg lentebb én hoztam fel" tökéletesen megállja a helyét.
#42
#37: Ha szerinted "nettó hülyeség", akkor írd le nekem kérlek, hogy a lenti példám hogyan érheti meg jobban gamepass -al. Köszönöm.
#41
Aki azt mondja, ez a game pass nem eri meg, meg kajaldakhoz hasonlitja, nem tudom hol el. Egyszeru matek, mar ket honap elofizetessel is megsporolsz legalabb husz ezer forintot. Egy honap alatt ket harom jatekot siman ki tudsz jatszani, ugyis hogy dolgozol mellette, nem ertem mit kell kajaldakhoz hasonltigatni, legrosszabb pelda. Az mar a ti bajotok, ha elkezdetek egy jatekot, es nem fejezitek be, ez nem a game pass hibaja.
#40
#39: Am tök jó hasonlat.
Mi is szoktunk járni korlátlanba "merthogy annyit eszel amennyi beléd fér" a végén mégis úgy jövünk ki, hogy jól laktunk mert mindenből csipegettünk de igazán egyikre sem emlékszel.
Nincsa az a "ide menjünk mert itt tök jó A" hanem ide megyünk mert itt tele tudjuk zabálni magunkat.
Ellenben, sokkal többször van, hogy céltudatosan rendelünk innen-onnan, mert itt finom a kínai, ott szuper a rántott karfiol és igazából letojjuk, hogy mennyibe kerül.
#39
#32: Igen, mint a “fix pénzéért amennyi belédfér” kajáldák. Ott is a nagy rész annyit se eszik amennyit fizetett. Bár ez azért kicsit más, ( bár ki tudja milyenek a szerződések, fix összeg, vagy játékosszám alapján ) ha az előbbi, akkor majdnem mindegy hogy hányan “használják is” a játékokat. Max azon spórolnak hogy ha nem töltöd le , nem kopott a felhő...
#38
#36: Földrajz=tengely=nem te vagy.
Az, hogy neked nem tetszik, nem vonz be még nem jelenti azt, hogy nincs igény rá.
Ha azt hiszed, hogy de akkor egyszerűen (nincs szebb szó, hülye vagy)
#37
#23: Az a baj, hogy amit írsz, az nettó hülyeség.

Azzal kezdve, hogy a te döntésed, hogy előfizetsz-e, arra senki nem kényszerít téged. Másrészt, senki nem mondta, hogy egy hónapra lehet csak előfizetni. Harmadrészt, az előfizetés előtt nézd át a kínálatot, fel tudod mérni, hány olyan játék van, ami érdekel. Garantáltan mondom, hogy a legjobb akciók esetén is a 4 ezer forintos GP sokkal jobban megéri anyagilag, mint megvenni azokat a címeket.

Végül, de nem utolsó sorban, nem egyik napról a másikra kerül ki egy játék, hanem hetekkel előtte jelzik, hogy távozik. Ha egy játék annyira érdekel, hogy hónapokon keresztül nem tudod vagy akarod befejezni, az a játék semennyire sem érdekel.

"Kényszerítenem kell magam, hogy megoldást találjak rá, hogy megérje.". - ha ez így van, szerintem a legjobb lesz, ha új hobbit keresel.
#36
Ez a Doom akkora mehh, az összes. Én nem pazarolnám rá a sávszélességet.
#35
Jut is, marad is. A Doom-nak nagyon örülök.
#34
#33: Sehogysem tolható hivatalosan ha nálad így van örülj talán te vagy a bolygón az egyetlen.
#33
#31: Igazad van, rosszul mondtam. Ha lejár az előfizud és le van töltve akkor tolható, nem ha kikerül a gp-ből.
#32
#23: Amúgy ennek az olcsó előfizetéses modellnek, van egy másik oldala, ami nagyon kedvez az adott cégnek. Példának felhoznék egy fitness láncot ausztriában (biztos máshol is van hasonló), aminek nagyon sok előfizetője van, mivel elég olcsó a havi bérlet. 20eu/hó, viszont az első évben muszáj fizetni, de utána bármikor lemondható 3hónap felmondási idővel. Akik tényleg edzeni járnak, nagyon jó deal, mivel olcsón tudnak edzeni, de a cég nem csak ebből él! Hanem a lusta emberekből is. Azaz fizetik ezt a nem túl magas összeget, viszont nem járnak el edzeni, így nem koptatják a gépeket, nem foglalják a helyet a már amúgy is túlzsúfolt teremben. Persze a lehetőség ott van nekik, de a lustaság már csak ilyen.
- Na most sztem ugyan ez lesz a GP el a nyugati országokban. Előfizetnek, úgy hagyják miközben hozzá sem nyúlnak. És simán lehet, h megveszenek valamit ami eleve benne van a GP ben.