A fejlesztők a Sackboy: A Big Adventure-ről

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 30.
  • Videó
Link másolása
A Sumo Digital a PlayStation 5-re is elhozza Sackboyt, aki egy saját, nagy kalandot kap egy 3D-s platformer képében. A legújabb előzetesben azt mutatják be, mit tartogat majd a játék, és hogyan készítették el.

A Sumo Digital képviseletében Ned Waterhouse mutatja be nekünk a játékukat a Sackboy: A Big Adventure legújabb előzetesében. Többek között megtudjuk, hogy az alapoktól kezdve újradolgozták Sackboy irányítását: mivel nem egy szokásos LittleBigPlanet-játékkal, hanem egy 3D-s platformerrel lesz dolgunk, ezért az érzékeny kezelés kiemelten fontos volt.

A pályák elkészítésénél arra is figyeltek, hogy minden egyes szint egyedi kihívás legyen, ennek megfelelően számos titkot és elsajátítandó power-up képességet találunk majd. A játék multiplayer módot is kap, ami szintén sajátos élmény lesz: egyes kihívások kifejezetten a csak együtt használható képességekre vannak felépítve. 

A Sackboy: A Big Adventure november 12-én jelenik meg PlayStation 4-re és 5-re. A csapat a videóval együtt felfedett két különleges kiadást is, amelyekben egy képregény, négy különböző, játékbéli jelmez és még egy tigrisnek öltözött plüss Sackboy is helyet kapott.

3.
3.
NECROSMOKE
Jól néz ki, de arra a 60 fps kiváncsi leszek.
2.
2.
Darksiders84
Jópofa én is tuti beszerzem majd.
1.
1.
DarkLord
Kicsit hosszabb történetet is eltudnék képzelni, mert az ezelőtti részekben valahogy , mindig kevésnek tartottam a pályák számát , főleg az utolsóban, de tuti ezt beszerzem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...