Pokémon Sword & Shield - közel a második DLC

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 30.
  • Letöltés
Link másolása
Kevesebb mint egy hónap múlva kiteljesedik a Pokémon Sword & Shield szezonbérlete, amikor befut a második beígért DLC is, a The Crown Tundra. A Pokémon Presenstsen meg tudtuk, mit tartogat a kiegészítő.

A tavalyi év végén befutott a Pokémon Sword & Shield, a megjelenés után nem sokkal pedig kiderült, hogy szezonbérletet is kap, amelynek a fő vonzereje két nagyobb DLC. Az első, a The Isle of Armor a nyáron jelent meg, és hamarosan a The Crown Tundra is követni fogja. Erről tudtunk meg többet a tegnapi Pokémon Presentsen.

Az korábban is ismert volt, hogy három új legendás pokémont (Regidrago, Regieleki, Calyrex) és az Articuno-Zapdos-Moltres trió galari formáját is megkapjuk, ezt ezúttal is megerősítették. Ami új infó, hogy a legendásokra való vadászat itt nem áll meg: a Pokémon Sword & Shieldben minden eddigi játék legendás pokémonjait el tudjuk majd kapni.

Ehhez jön kapóra a Dynamax Adventures nevezetű mód, amiben négy játékos foghat össze, hogy a Pokémon Deneket felfedezve rátaláljanak ezekre a legendákra. A Galarian Star Tournament pedig azoknak szól, akik valami kompetitívebbre vágynak.

A The Crown Tundra kiegészítő október 22-én jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...