Diablo IV - a képességfáról és a varázslónőről

Ismét fejlesztői naplóval jelentkezett a Blizzard. Ezúttal a teljesen újraszabott képességfa működéséről, a varázslónő egyedi mechanikáiról és az end game-tartalmakról esett szó.
  • Írta: gorien

Kommentek

#9
#8: "Szal a Blizz tudja, hogy mitől döglik a légy."

Persze, modern játékipar direktbe célozza a sebezhetőbbekett, akiket mindenféle csillogó kacattal rá lehet venni a fizetésre. Ugyanazt a gyengeséget használják ki, mint a szerencsejáték maffia.
#8
Max azért sírtam a Dio3 miatt, mert 2x is megvettem. Még anno a kiadáskor PC-re és még egyszer később vmi akcióban kieggel együtt Ps4-re. Pedig sztem kb. koca Dio hívő vagyok (talán 2-2 végigjátszás/platform), de mégis becsúszott 2 vásárlás. Szal lehet fanyalogni, de a Blizz pénzénél van és nem véletlenül van a pénzénél.
A HS-t meg én szidom nap mint nap, ezért meg azért, hogy szánalmas... De ugye a lényeg, hogy nap mint nap szidom, tehát a Blizz megint nem fog rosszul járni. Hiszen minden mérgelődés mellett aktívan játszom a játékukkal, amely ugyan ingyenes -és ezen az úton is szertném tartani -, de hát ugye néha-néha csak becsúszik egy-egy kihagyhatatlan és olcsó ajánlat...
Szal a Blizz tudja, hogy mitől döglik a légy.
#7
Nagyon tavol all a siralmastol a Diablo III.
#6
Ebből még továbbra is bármi lehet
#5
Hab
#3: Hát a 3 megjelent rész közül valóban a leggyengébb, de azért jól elszórakoztam vele pár 100 órát. Fejlődési rendszer marha unalmas, Paragon is csak egy picit dobott rajta. Viszont a 4. rész fejlesztése eddig jó irányba halad.
#4
#3: Valoszinű azért lett siker mert sokan játszottak vele :) :) azzal a nével hogy BLIZZARD sok játékot el lehet adni. Még ha a végeredmény nem is pozitiv. A 4. Rész Darkos hangulata elég jónak tünik. Azt mondták a fejlesztők hogy ez jön PC mellett jelen generácios konzolokra is. De mire ez elkészül nem lennék meglepődve ha a PC mellett csak next gen konzolokra jönne. :)
#3
#1: A dio iii siralmas volt és amit leírtál az csak hab a tortán nem is értem miért lett siker... .
#2
Én már el is felejtettem, hogy jön a 4. rész, de full komolyan :D Ennyit, azért változtam az évek alatt, hogy nem annyira remegek egy-egy játék megjelenéséért, jön azt ennyi. Emlékszem a 2008-as bejelentésnél már mindenki remegett a 3. rész, mikor jön stb. azt kemény 4 évet kellett rá várni :D Ezt is megveszem, mert jó lesz ez 1-2 -szer végigtolni. Maga az online része már nem érdekel, hogy én órákat eltököljek vele. Nem menne már ez nekem még a 3. résszel sem játszottam évek óta. Ez a felesleges season cucc is , fogalmam sincs hányadik szezon megy már, de az 5. volt az utolsó, amiben részt vettem (igaz ott a top 100-ban voltam hardcore listán, nem kis eredmény, amúgy van egy betegségem, hogy én Diablo-t csak hardcore-ban játszottam mindig az főleg az első végigjátszásnál a legrizikósabb ugye, amikor nem tudod mi fog történni, milyen boss jön majd stb. és gyakorlatilag fejest ugrasz az ismeretlenbe vagy túléled vagy sem :D Utána már a hardcore sem hardcore, ha kiismered a játékot...itt a 3-ban is akkor ért még valamit a hardcore, amikor kiadták és 4 nehézségi szint volt és ha a 4. szint végén meghaltál Diablo-nál, akkor az egészet előröl kellett kezdened az első nehézségi szinttől, volt, hogy Azmodan nyírt ki egyszer és kezdhettem újra, majd volt, hogy Diablo 1-2 ütésen múlt és újra a nulláról indítva , de persze meglett az összes hardcore acsi még azelőtt, mielőtt az egész játékot elbaszták a könnyítésekkel, meg nem kell előről kezdened stb... Itt is csak hardcore-ban tolom majd.).
#1
Elsőre nagyon súlytalannak érződött a harmadik részben a karakter fejlesztése,amiatt hogy akár mikor meg lehet változtatni a skillekre költött pontokat, viszont ez egy nagyon felhasználóbarát megoldás, ne kelljen már azért újragrindolni egy karaktert, mert valahol nem jut át, vagy valamelyik képességet megváltoztatják egy patchben.
A másik dolog ami nagyon fura volt a harmadik részben, hogy eltűnt a fegyverekről az elementál sebzés, mivel maguk a skillek bírnak valamilyen sebzés fajtával, ezért az esetek 99%-ban az egy kamu adat, hogy mondjuk tűz sebzése van a fegyvernek.