Demon's Souls - ez lapul a Digital Deluxe-kiadásban

Nemrég kiderült, hogy gyűjtői kiadás is érkezik - legalábbis digitális formában - a Demon's Souls PlayStation 5-re remake-elt verziójából, amelynek most bele is pillanthatunk a tartalmába négy vadonatúj screenshot kíséretében.

Magyarországon november 19-én, a PlayStation 5 nyitócímei között debütál majd a Demon's Souls remake-je, amely megkapja majd a maga Digital Deluxe Edition kiadását egy masszív 99,99 eurós árcédulával felruházva.

Ez a kiadás tartalmazni fogja a játék zenei anyagát, két vértezetet, egy gyűrűt, egy fegyvert és egy pajzsot, illetve a következő extra tárgyakat is: Legendary Hero Soul, Renowned Warrior Soul, Storied Warrior Soul, Preservation Grains, Phosphorescent Grains, Bearbug Grains, Large Hardstone Shard, Moonlightstone Shard. Valamint lesz pre-order bónusz is: a játék akármelyik változatát előrendelve megkapjuk a Reaper Scythe fegyvert is.

A Digital Deluxe Edition leleplezése mellé érkezett még négy új screenshot is a játékból, amiket közelebbről is megvizsgálhattok a galériánkban:

17 komment - szólj hozzá!