Demon's Souls - ez lapul a Digital Deluxe-kiadásban

Nemrég kiderült, hogy gyűjtői kiadás is érkezik - legalábbis digitális formában - a Demon's Souls PlayStation 5-re remake-elt verziójából, amelynek most bele is pillanthatunk a tartalmába négy vadonatúj screenshot kíséretében.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#16
#14: Szerintem nem szőrszálhasogatás, mert teljesen igazad van. A Demon's Souls 2009-ben jelent meg.
#15
#13: Minden játékodba 600 órát teszel akkor a nőkről le is van a gondod :) én 36 évesen ugy hogy családom van tudod mikor tennék enyit egy játékba. Ha van családod akkor inkább meny ki a levegőre. Hivd el a rokonokat. Bográcsózni. :)
#14
#11: Tudom szörszálhasogatás de inkább 10 mint 20 éves játék.
#13
#12: "Söt mivel nyitó cim valoszinű hogy be fog vonzani uj játékosokat is akik eddig távol tartották magukat a Souls játékoktól."
Akik eddig sem szagoltak a souls játékok felé, nos velük pont nem a Demons Souls fogja megkedveltetni a soulslike game-ket, mivel nem egy sétagalopp, sőt könnyebb sem lesz.
A Bloodborne (1hónapja megint gyúrtam egy karaktert így 600+óránál tartok)úgy tudom lehet hogy átjön PS5-re azért érdemesebb lenne a váltás de next-gen géphez next-gen játék dukál szerintem nem a remaster és ezt tartom is.
#12
#11: Biztos hogy nem fog csalodást okozni a demon's souls :) Söt mivel nyitó cim valoszinű hogy be fog vonzani uj játékosokat is akik eddig távol tartották magukat a Souls játékoktól. Nekem a FromSoftware játékok közül egyedül a Sekiro jött be. De az nagyon. Föleg a játék világa miatt. A Bloodborne 2-nek valoszinű többen örültek volna. Nekem az is kimaradt. Annak a játéknak a világa is tetszik. :) de már nem fogok nekiálni :) pedig szinte már ingyen van. :)
#11
#10: A nehézség nem akadály a DS1-2-3-ba több ezer órát belepakoltam.
Igazából egy Bloodbone 2 örültem volna de nagyon azzal tarolt is volna a Sony nem mondom hogy nem jó játék a Demon's Souls de akkor is 20 éves game ok. nagy tuningot kapott, de hagy egy kis mellékzöngét a next-gen feeling-nek.
#10
#5: Nincs azzal gond ha egy játék 10-12 óra ha az jól adagolja a játékmenetet. Ghost of Tsushima is egy jó játék volt de ott például a játék idő elnyujtása már kezdett idegesiteni. Amikor már a jó isten tudja hányadik rókalyukat kellett felfedeznem. :) azzal nincsen gond hogy régi játék a Demon's Souls. Látszik rajta hogy igényes. A gond az hogy ez egy réteg játék még akkor is ha elég nagy rajongo tábora van. Nem mindenkinek jön be ha játék közben agyvérzést kap a nehézsége miatt. :) :) ezek a ps5 cimek nagyon biztonsági cimeknek tünnek. Az aki képes a megjelenéskor ps4-röl ps5-re váltani annak szinte 90% hogy a spiderman az megvan. Jó lenne ha Sony nem azt mutogatná milyen exclusiv ruha jár az elörendelöknek
Hanem elárulná milyen bossok lesznek a miles morales kiadásában. Érdekes hogy az ilyen szuperhős játékokba menyire bele vannak buzulva az emberek a ruhákba :)
#9
#8: Jó lesz az,előbb végig kell tolni és aztán értékelni,hogy kevés vagy sok vagy jó esetleg rosz lett.Jelenleg így nyitnak,volt már roszabb is.
Ügyes kis csapat ez a Bluepoint Games nem fognak csalódást okozni szerintem!
#8
#7: Jómagam a DS-hez hasonlítanám mert azért nem csőjáték, viszont ahhoz kevés minden tekintetben (sajnos).
Azért azt hozzátenném csak a magam nevében, hogy nem ezt várná az ember egy next-gen nyitócímnek vagy akkor már toltak volna mellé 2-3 ütős DLC-t kiegészítésként akkor egy szavam sem lenne.
#7
#5: A mai cső játékok se sokkal hosszabbak,sőt a vannak amik még a 10-et se érik el!
Már egy 15 igen csak jónak számít egy 30-35 (TLOU2) meg fehér holló!
#6
#2: Arra ne is számíts, hogy ez bekővetkezik. A Sony-nál nem lesz game pass. Jim Ryannel a Sony elnöke ezt egyértelmüen kilyelentette hogy a Sony ex cimek horror áron készülnek. Nem fér bele nekik hogy a frissen megjelent cimek oda megjelenéskor bekerüljenek. Amit ps5 re bejelentettek a ps plus collecton ami 17 játékot tartalmaz hirtelen nem tudom abbol mennyi az exclusiv cim de a Days Gone az 2019 áprilisi azt hiszem a tőbbi exclusiv az mind régebbi cim amit beletettek.
#5
Bárhogy is erőlködnek ez egy 20 éves játék ami rövid is 10-12óra az áráról ne is beszéljünk.
#4
Ez is brutál jó játék lesz így feldolgozva, de az árak tényleg húzósak és csak olyan címre lesz beruházva első napon, amit nagyon várok majd. Persze a gépet is kb. jövő karácsonyra tervezem egy olyan csomaggal, amibe dobnak 1-2-3 játékot esetleg vagy például a GoW különkiadásával egybe épített gépcsomagot halászom el, mert az kb. jövő karácsonyra esedékes megjelenésre. Most előre, amit tuti viszem első nap az a GoW, GTA6 meg az UC új része (amiről még nincs szó, de kétlem, hogy pont az új masinákon ne legyen :D). Ez kb. akkor nekem épp évente 1 játék, ami első napos vétel lesz a többi meg, majd akcióban vagy használtan, mert azért a 26K egy játékért már súrolja a szemtelenség határát még amúgy ez a 20 is a ps4 címekre, de ha azt nézzük, hogy évente 1-2 cím kell teljes áron, akkor nem is olyan rossz... persze ne játssz azt meg van oldva ez a gond :D
#3
Ez távolról sem gyűjtői, kár beleerőltetni a nevébe. Ebbe csak a zenei anyag és in-game cuccok kerültek extraként és hát ... az egész digitális. Még digitális art book se fért be.

Igazi Ubisoftos csomag. Pfujj.
#2
30000is brutál ár, ehhez még digitális szemetet adni +6000ért pofa kell.

A Sonynak ezt az árazást át kell gondolni, mert hiába a jó exkluzív cím... ennyiért.
Pfffff... kevesen fognak venni.

Nekik is kell majd egy Game Pass szolgáltatás, mert nem lesznek játékosok.
#1
36 ezer forint, Szép. No offense, de hülye, aki ennyiért megveszi.