Xbox Series X - jól futnak az előző generáció játékai

Lejárt az embargó, így a Digital Foundry csapata végre megoszthatott néhány roppant érdekes mérést, amelyben a Microsoft legújabb és legerősebb konzolját tesztelték az előző generációk xboxos játékai segítségével.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#15
Én berendeltem az új x-et. Remélem, első körben hozzájutok.
#14
#12: Már megint jöttél a pofonért személyeskedve? :)
Ezeket a tényeket több helyen igazolták és nem marketingesek mutatták be videókban és cikkekben a konzol felépítését hanem a tervező mérnökök nyilatkoznak és részletesebben is elmondanak mindent amit a digital foundry sem cáfol és egyetlen egy cég vagy ezzel foglalkozó lap sem! Te meg személyeskedve próbálod a magad igazát kikalapálni miközben azt hiszem szépen leírtam bárki megemlítése nélkül,hogy akit komolyan érdekel annak rengeteg információ áll a rendelkezésére a neten! Téged meg annyira nem érdekel,hogy az elsők között Tamáskodsz állandóan és semmi sem jó neked amit a Microsoft csinál,de veszel! :) Én azért mert simán érdekelnek ezek a dolgok nem csak Microsoft hanem a technológia Xbox huszár is lettem,ha jól emlékszem te mondtad vagy valamelyik másik pártatlan Tamás :) mindegy!
De akkor te(ti) mik vagytok? Amiket írtok páran abból az jön le,hogy azt sem tudjátok ti mit akartok,de hogy az sem lesz elég jó az tuti :)
#13
Jó kis marketing... de igazából az lenne meglepő ha nem futnának jól... :)
#11
#10: Én próbálom már ezeket elengedni, ahol az emberek nyalják be a marketing rizsát. Genya is jön itt a marhaságokkal, amiből kiderül hogy a akkora csoda GPU van a konzolban ami egy RTX Titan-t is megszégyenít ( főleg RT-ben ). És persze az ATI titokban fű alatt belecsempészte a konzolba... Jó kis gép lesz ez, csak mindennek nem szabad felülni.
#12
#10: Én próbálom már ezeket elengedni, ahol az emberek nyalják be a marketing rizsát. Genya is jön itt a marhaságokkal, amiből kiderül hogy a akkora csoda GPU van a konzolban ami egy RTX Titan-t is megszégyenít ( főleg RT-ben ). És persze az ATI titokban fű alatt belecsempészte a konzolba... Jó kis gép lesz ez, csak mindennek nem szabad felülni.
#10
#5: Hát ez rohadtul nem így van.
Fasza is lenne ha pc-n is minden új procira optimalizálni kéne. Szal marhaságot írtál. Új vga megjelenésekor szoktak optimalizalni a driveren ami csak tovább gyorsíthat, de egy ujabb vga mellet alapból gyorsul minden játék (hacsak nem valami ultra tré fos).
Az egy dolog, hogy a gpu más architectura, de kompatibilis a régivel. Viszont már "vasból" is sokkal gyorsabb.
Az api meg megint ugyanaz.
#9
#4: Annál a cpu-nal ami ebben a generációban van az apollo 11 leszálló moduljának vezerlöszámítógép cpu-ja is "tehetsegesebb" volt.
#8
"Xbox Series X - jól futnak az előző generáció játékai"
Elégge tré lett volna ha nem igy lenne.
#7
#3: Kíváncsian várom a további magyarázatod :) Mert így kijelenteni valamit, aztán meg nem magyarázni, az lenyegeben művészet. Szóval izgalommal várom a kommentarod folytatását ;)
#6
Aki nem értené a lényeg,hogy optimalizáció nélkül 4k/60 30 helyett például!
És nem véletlen próbálták régebbi címekkel is. Végig kell nézni a videót meg végig olvasni cikkeket és utána okosnak próbálni látszani esetleg cáfolni!
Már tényleg az utolsó csavar nikkelezési folyamatát is elmondjak aztán mégis vannak akik olyan butaságokkal jönnek,hogy ezek csak pc-k . Ha már okosabbak és hozzáértőbbek vagytok a tervező mérnököknél plusz jobb teszteket tudtok csinálni akkor legalább olvassatok arról amit kritizáltok,ha másra nem is,de egy kis extra tudásra sort tehettek!

Lehet kezdeni ezzel a kis alappal aztán,ha érdekel valakit igen részletes cikkek is vannak.

https://wccftech.com/microsoft-xbox-series-x-performance-is-25-tflops-when-ray-tracing-io-rate-equal-to-13-zen-2-cores/

https://wccftech.com/microsoft-xbox-series-x-performance-is-25-tflops-when-ray-tracing-io-rate-equal-to-13-zen-2-cores/
#5
#4: Hát ez a még jó hogy nem így működik konzolon.... ugyanis ha a fejlesztő cég vagy a ms nem nyúl a játékhoz akkor ugyanúgy fog futni sok game Series X-en is mint One X-en. Ugyanis ezeket újra optimalizálni kell az új gépre.

Szóval amiket mutatnak az nagyon jó dolog mivel láthatóan elég sok játékkal foglalkoznak hogy kihasználja a Series X erejét.. (mondjuk ezt nem tudom ki és mi alapján dönti el mi kap tuningot)
#4
#3: Hát azért a "lenyűgőzőt" én is túlzásnak érzem. Egy vadi új erősebb konzol, még jó hogy viszi 60-al azt ami X-en 40-el ment. Már csak az erősebb CPU miatt is.... Szerintem ez az minimum.
#3
#1: Na ez az igazi idióta hozzáállás... Grat.
#2
#1: Jól teszed :)
#1
Azta mindenit! Egy két generációval ezelőtti, majd 13 éves játék is elérte a 60 FPS-t? Waoh, micsoda hír :) Megyek is megvenni a konzolt rögvest.