Íme, a PlayStation Plus októberi kínálata

Mindjárt itt az október, és ennek örömére a Sony nem is titkolja tovább, hogy melyik játékokat teszi ingyenesen letölthetővé a PlayStation Plus előfizetőinek a hónapban. Száguldozás és vérszívás vár minket az ősz közepén.

Ideje sietnetek, ha még nem adtátok hozzá a fiókotokhoz a Street Fighter V-öt és a PlayerUnknown's Battlegroundsot, hiszen már csak október 6-ig tehetitek meg ezt teljesen bérmentve, amennyiben van PS Plus-előfizetésetek.

A PlayStation Plus havi ingyenes játékait onnantól ugyanis a Vampyr és a Need for Speed: Payback fogja leváltani. Az előbbiben Dr. Jonathan Reid sebészt alakíthatjuk a spanyolnátha által sújtotta Londonban, azzal a nem elhanyagolandó csavarral, hogy főhősünk akarata ellenére vámpírrá változott, és így elég nehezen tudja gyakorolni a praxisát, ahol a vér gyakorlatilag mindennapos látvány.

A Need for Speed: Payback pedig az egykor szebb napokat is megélt széria 2017-ben megjelent darabja, amely nem lett a sorozat legemlékezetesebb illesztése, de azért nem is a legrosszabb. Az autós száguldás rajongóinak egy próbát mindenféleképpen megér - különösen így ajándékként.

29 komment - szólj hozzá!