Black Ops: Cold War - megmozdulnak a holtak

  • Írta: gorien
  • 2020. október 1.
  • Videó
Link másolása
A Call of Duty: Black Ops - Cold War sem marad zombik nélkül, az új előzetes pedig a sztoriba is rövid bepillantást enged. A Treyarch srácai minden eddiginél jobb játékélményt ígérnek.

Mióta bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops - Cold War, az is kiderült, hogy a zombimód szerelmesei sem maradnak hoppon, ugyanis az élőholtak is visszatérnek. Ahogy ígérték, kaptunk is némi látnivalót hozzá: az előzetes mellett egy másik videóban a Treyarch is hozzáfűz még néhány gondolatot mindehhez.

A legújabb zombis történet az 1980-as évekbe kalauzol minket. A játékosok Grigori Weaver Requiem nevű csapásmérő egységének tagjait alakítják, akiknek rögtön az első pályán egy második világháborús bunker rémisztő titkait kell felfedezniük: a Nacht der Untoten egyenesen a Call of Duty: World at Warból tér vissza.

A fejlesztők szerint a Black Ops: Cold War Zombies módja új fejezetet nyit a játék univerzumának történetében, új karakterekkel és játékélménnyel.

Számos ismerős játékelem visszaköszön majd a korábbi részekből, ugyanakkor újítottak is a Treyarch srácai, így például az egész játék egyetlen fejlődési rendszeren osztozik, és a máshol megszerzett eszközöket is vihetjük majd magunkkal a négyfős co-op zombivadászatra. A fegyverek még változatosabbak lesznek, mint eddig, és az új Exfil funkció segítségével pedig menekülőhelikoptert hívhatunk, ha túl soknak bizonyulnak az élőhalottak: ekkor a zombik még nagyobb ütemben kezdenek zúdulni, viszont nagyobb lesz a jutalmunk is, ha túléljük őket.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War november 13-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStatio n4-re, valamint Xbox Series X-re és PlayStation 5-re is. A platformok között lehetséges lesz a cross-play.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...