Smash Bros. Ultimate - helló, Minecraft-rajongók!

Noha a Smash Bros.-rajongók régi vágya, hogy Master Chief is csatlakozzon a legutóbbi rész harcosaihoz, erre még várniuk kell: a Microsoft most a Minecraft karaktereit adta kölcsön a Nintendónak.

A Nintendo nem sokkal ezelőtt bejelentette, hogy a Minecraft Steve-je is csatlakozik a Super Smash Bros. Ultimate karaktergárdájához, méghozzá Alex, Zombie és Enderman kíséretében.

Az eddigi látnivalók alapján hőseink használhatnak csákányt, dobálhatnak kockákat és kraftolhatnak is harc közben - a részletes gameplay bemutatóra most szombaton, délután fél 5-kor számíthatunk. Érdekesség, hogy Masahiro Sakurai, a játék direktora szerint minden pályát át kell alakítaniuk egy kicsit, hogy az új szereplők ki tudjanak teljesedni.

Steve a második Fighter Pass második karaktere - az első Min Min volt az Armsból, és még négy hős van hátra -, és a Smash Bros. Ultimate hetvenhetedik harcosa. A Minecraft-csomag (ami egy új pályát és zenét is tartalmaz majd) önmagában 6 dollárt kóstál, míg a szezonbérlet 30 zöldhasúba fáj.

7 komment - szólj hozzá!