Smash Bros. Ultimate - helló, Minecraft-rajongók!

Noha a Smash Bros.-rajongók régi vágya, hogy Master Chief is csatlakozzon a legutóbbi rész harcosaihoz, erre még várniuk kell: a Microsoft most a Minecraft karaktereit adta kölcsön a Nintendónak.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#7
#6: Köszi az infót.
#6
#5: Nyarlako-t kivágták, mert véleménye nem egyezett a cenzoréval, Ultimate-t meg 2 hetente bannolják, de új accounttal visszakúszik a pöcegödörből, de azonnal lebukik a hazugságaival és megnyerő stílusával.
#5
#1: Amúgy hová tűntek az emberek? Pl Nyarlako, Ultimate?
#2
YanezModerátor
#1: Első bekezdésedhez: ez azért van így, mert ennél a hírnél nem lehet szidni vagy épp megvédeni a kisz drágaszágot, a család fontosságát is háttérbe helyező műanyag dobozt.
#1
Durva amúgy, hogy egy Spider-Man (PS5) hírnél, ahol lehet szitkozódni vagy egy 120 FPS-es Dirt 5 gameplaynál, ahol szintén lehet rögtön felbukkannak a hozzászólók, egy ilyen hírnél viszont (és az elmúlt két hetet meg is figyeltem) semmi véleménynyilvánítás. Olyan, mintha akik ide és a hasonló oldalakra feljárnak, nem is a játékokról akarnának beszélni, hanem csak keresik a vitalehetőséget.

A hírhez: Én imádom az ilyen összeborulásokat és nagyon tetszik, amikor két vagy több fejlesztő, sportszerűen együtt tud dolgozni, ha csak ilyen kis dolgokban, akkor is. Először amikor felfigyeltem erre, a Soul Calibur-ban volt Kratos asszem, aztán a Dying Light Rocket League-s kikacsintására mosolyogtam egy jót és bár a Minecraftot soha a világ életben el nem indítottam, mégis örülök hogy azért van valamennyi átfedés a fejlesztők között is.