Halloweeni frissítést kapott a Team Fortress 2

  • Írta: szlav
  • 2020. október 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Team Fortress 2 már 13 éve húzza az igát, így igen meglepő, hogy a Valve most egy újabb tartalmi frissítéssel egészíti ki az online lövöldét. A Scream Fortress XII négy új pályát és egy halom kozmetikai extrát tartogat.

Becsületre méltó, hogy a Valve még az egy évtizeddel ezelőtti játékait sem hagyja parlagon ülni - habár hozzá kell tennünk, hogy az igazi dicséret a szóban forgó játékok közösségét illeti. Ahogy nemrég a Left 4 Dead 2 új DLC-jét, úgy a Team Fortress 2 legújabb frissítésének lényegi tartalmát is a rajongók készítették, a Valve csak a játék hivatalos részévé teszi azokat. Na, de miről is van szó?

A Team Fortress tizenkettedik halloweenjét ünneplő Scream Fortress XII négy új pályával bővíti a rotációt: ezeket Megalo, Bloodwater, Hassle Castle és Moldergrove néven érdemes keresnünk. Kapunk egy újféle ládát is, melyben többek közt a Wicked Windfall Collection huszonkét halloween témájú tárgyát, 19 speciális effektjét és 15 harci festését találjuk.

A frissítés ezek mellett egy egyedi eseménysorozatot is indít, melynek résztvevői a jelenlegi újdonságok mellett a korábbi szezonok ünnepi kiegészítőihez is hozzájuthatnak - ez az event november 7-ig fut majd. A rendszeres játékosoknak érdemes lehet átnézniük a teljes patch note-ot is, a nagy frissítés ugyanis rengeteg kisebb játékmeneti módosítást és balanszváltoztatást tartogat.

1.
1.
sloth
á halott szar, ez a frissítés is csak szűk körnek kedvezményez, semmi érdemi újítás, csak mannpower, amivel nem tudom egyátalán ki játszik.
tényleg be kéne vonni a creators.tf csapatát a fejlesztésbe, ha szeretnének még valamit kezdeni a játékkal, mert úgy tűnik nekik jobban szívük ügye a játék feltámasztása, mint annak a 10-20 embernek akik még rajta dolgoznak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...