Csúszik az új James Bond és a Fast & Furious 9 is

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha már mindkét mozi átesett egy jókora halasztáson, a minap kiderült, hogy még tovább kell várnunk rájuk: a huszonötödik James Bond-film így csak jövő áprilisban, Dominic Torettóék pedig májusban veszik be a mozikat.

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem kerül novemberben mozikba az új James Bond-film, a No Time to Die, a jelen állás szerint 2021. április 2-án esedékes a premier. Ennek következtében a Fast & Furious kilencedik része is csúszik, igaz, ez már valamivel kevesebbet: az említett áprilisi dátum helyett csak 2021. május 28-án számíthatunk a folytatásra. (Habár a Bond-filmeket az MGM szállítja, a terjesztésért a Fast & Furious-sorozatot is jegyző Universal felel.)

A halasztás oka egyértelműen a koronavírus-járvány: habár a mozik már számos országban kinyitottak, az egyik legfőbb piacnak számító Egyesült Államokban ez még nincs mindenhol így. Az új Christopher Nolan-film, a Tenet ezért nem is teljesített jól a kasszáknál, márpedig arra sokan főpróbaként tekintettek a nagy bezárások után - aligha véletlen, hogy azóta több másik mozit is elcsúsztattak. A No Time to Die-t és a Fast & Furious 9-et egyébként az elsők között tolták arrébb tavasszal, így mindkettő egy év késéssel kerülhet mozikba.

2.
2.
delphijos
#1: ( a duplavé szándékos volt )
1.
1.
delphijos
Nem tudom érdekel-e már hogy Win Diesel lelkizik egy sort, aztán a Marson egy Trabanttal lenyom mindenkit....szóval nem ütött szíven a dolog. A Bond filmet azért megnéztem volna előbb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...