Black Ops: Cold War - kedvcsináló a bétához

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 6.
  • Videó
Link másolása
Az Activision nagyon reméli, hogy nem feledkeztünk meg a Call of Duty: Black Ops - Cold War hétvégén induló bétateszteléséről - ennek apropóján próbál most felcsigázni minket egy rövid előzetessel.

Noha az idei Call of Dutyt már ki lehetett próbálni egy alfateszt keretei között, az Activision egy két hétvégét felölelő bétateszteléssel is készül a megjelenés előtt. Erre hangol minket az alábbi előzetes, aminek a tanúsága szerint Team Deathmatchben, Dominationben, VIP Escortban, Kill Confirmedben és Combined Armsban próbálgathatjuk majd az új részt.

Az elsőre ezen a hétvégén számíthatunk: október 8-9. között a PlayStation 4-es előrendelők futhatnak egy próbakört a lövöldével, majd október 10-12. között a többi PlayStation 4-tulajdonos is csatlakozhat hozzájuk - az előtöltés ma veszi kezdetét. A következő lehetőség jövő héten rajtol, október 15-16. között a PC-s és Xbox One-os előrendelőké a pálya, míg október 17-19. között mindenki más is nekiugorhat a játéknak. A PS4-eseknek ez a hétvége végig nyílt lesz.

A végleges játék november 13-án érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

1.
1.
godach
De király lett ez az előzetes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...