Minecraft Dungeons - mi vár még ránk idén?

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Mojang a Minecraft Live keretei között jelentette be, hogy milyen újdonságokra számíthatnak még a Minecraft Dungeons rajongói az idei évben. Hamarosan élesedik a cross-play, és egy új DLC is érkezik.

A júliusban megjelent Jungle Awakens és a szeptemberi Creeping Winter után decemberben újabb DLC érkezik a Minecraft Dungeonshöz, a Minecraft ARPG-s vadhajtásához. A Howling Peaks körítését a hegyek szolgáltatják, és új ellenfelekre, felszerelésekre, valamint egy eddig ismeretlen bossra, a Tempest Golemre számíthatnak majd a rajongók.

A kiegészítő apropóján egy új szezonbérlet is érkezik majd, ugyanakkor ingyenes frissítésekre is számíthatunk még az idei év folyamán. Novemberben élesedik a keresztplatformos játék lehetősége, amely révén platformtól függetlenül játszhatunk együtt a barátainkkal, a decemberre beígért Apocalypse Plus pedig húsz extra nehézségi szintet hoz magával: ezek azoknak szólnak majd, akiknek már az Apocalypse 7, vagyis a most elérhető legnehezebb beállítás sem okoz kihívást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...