Mortal Kombat 11 - 8 millió felett

  • Írta: szlav
  • 2020. október 6.
  • Biznisz
Link másolása
Másfél évvel a megjelenése után a Mortal Kombat 11 átlépte a 8 milliós eladott példányszámot. Ezzel a legújabb epizód vált a széria második legjobban fogyó darabjává, a játék életciklusának pedig még közel sincs vége.

Már hivatalosan is minden idők legsikeresebb verekedős játékai közé sorolhatjuk a Mortal Kombat 11-et. A Ed Boon elárulta, hogy a NetherRealm legfrissebb alkotása már több mint 8 millió eladott példánnyal büszkélkedhet, így a szériában már csak a Mortal Kombat X előzi azt meg a maga 11 milliójával.

Az ügy végére pedig még nem érdemes pontot tenni, hiszen még most, másfél évvel a premier után is várhatunk további tartalmakra. Boon nem árulta el, hogy pontosan mivel készül a fejlesztőcsapat, annyit viszont megígért, hogy a héten lerántják a leplet az újdonságokról.

Valószínű, hogy szó esik majd a játék jövőjéről a következő generációban, de nem lepődnénk meg akkor sem, ha egy-két új harcost mutatna be a csapat. Az utóbbira egyébként számos nyomot találtak a játék adatbányászai, ami szerint Rain és Mileena mellett akár John Rambo is színre léphet a közeljövőben. A Terminátor és a Robotzsaru után ki lepődne már meg ezen?

1.
1.
habo
A sok dlc-től már a hányinger kerülget!
Eddig megvettem mind de már kezdem unni aranyáron!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...