NBA 2K21 - így fest a next-gen változat

  • Írta: szlav
  • 2020. október 6.
  • Videó
Link másolása
A 2K és a Visual Concepts fejlesztőcsapata anyait-apait beleadott az NBA 2K21 következő generációs konzolokra szánt változatába. Most végre mi is szemügyre vehetjük ennek az eredményét.

Az NBA 2K21 szeptemberben kidobott jelengenerációs változata bőven hagyott kívánnivalót maga után, ez azonban várható volt, hiszen a fejlesztők az új konzolokra optimalizált, kissé feláras next-gen verzióval foglalkoztak igazán. A 2K most egy PlayStation 5-ön felvett, kizárólag a játékból összeollózott előzetessel mutatja be a végeredményt.

Annyit már az első képsorok alapján leszögezhetünk, hogy a különbség igen látványos, még a jelenlegi PC-s változat sem érhet az itt látottak nyomába. Az igazi különbséget azonban nem csak a pálya bevilágításánál és a játékosok részletes kialakításán érdemes keresni, hanem a közönség sorai közt is - minden egyes néző saját animációs rutinnal rendelkezik, így az ő mozgásuk is egészen életszerű.

Az NBA 2K21 jelengenerációs változata megjelent PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, Switchen és Stadián. A következő generációra szabott, 70 eurós verzió PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkezik majd, a generációváltás pedig sajnos nem lesz ingyenes.

17.
17.
Oistrakh01
16.
16.
crytek
Totál érthető egyébként hogy a pc miért nem kapja meg. Mióta van nba 2k pcre elég gyatrán fogy..
Vagyis nem értem nekik ez miért éri meg, ha egy eanek meg nem kiadni a játékait pcre.. (nhl, ufc, nba..)
13.
13.
crytek
Már majdnem mondtam hogy majd mint az NBA 2k20at akkor látom pcn csak a csira verzió van...
9.
9.
Yanez
#7: Tudom, hogy jön az is. Azt viszont nem tudnám előre megmondani, hogy melyik játék lesz jobb. Egy biztos, a fifa sikeresebb lesz, mint mindig. A Pes, mint szimulátor, most is, és minden évben viszi a pálmát, de nem ér vele túl sokat, mert az emberek többsége jobb szeret játszani ilyen fél-szimulátorral, mint a fifa. Plusz az a tartalom, amit a FUT kínál, már önmagában nyerő.
8.
8.
gorgo
7.
7.
Oistrakh01
#5: Jövőre a pes2021 unreal 5 motorral jön, szerintem a fifa nme fog labdába rugni mellette..
5.
5.
Yanez
Na így kell kinéznie egy nextgen sportjátéknak! Aztán ne feledjük, ez még csak a gen legeleje, ergo az elkövetkezendő években még szebb lesz! Én az új fifák miatt aggódom leginkább, mert ahhoz kétség nem fér, hogy a nextgen masinákon ott is szép lesz a grafika, de az egész fabatkát sem ér, ha nem javítják azt a sok szarságot, ami évek óta tapasztalható. Plusz mikor lesznek már az EA-nek rendes szerverei?
3.
3.
DarkLord
Közelítünk a szinte valósághoz pár kamera nézetből tök olyan, mintha nem is játék lenne, hanem eredeti meccs részletek. Azért pofa kellett a 2k21 jelen gen kiadásához megint, de hát ismerjük Ronny-t van a pofáján rengeteg bőr, hogy gyakorlatilag leszarták a jelen gen-t és adtak egy 2k20-at egy "új" park-kal :D Nem csoda, hogy mai napig tömve van a 2k20 játékosokkal, mert, azért senki nem hülye, hogy megvegye a 21-et jelen gen-re...max. mint írtam annak baromi jó vásár, akinek mondjuk 2-3 éve ez az a rész, amit megvett másnak senkinek nem üzlet. Most, megint féltem az EA-t, mert ez baromira oda lesz téve a 2K részéről a látvány eszméletlen és a játékmenettel meg soha nem volt gond szóval az EA szerintem, megint veszíteni fog ebben az új gen-ben is a kosaras játékukkal, de várjuk ki a végét, hátha lesz valami, mert 2 fejlesztő is átpártolt a 2K-től az EA-hez...
2.
2.
Obi Wan Kenobi
Nem igazán nyűgözött le. Az arcok még mindig elég műnek érződnek, a pálya nem néz ki rosszul de ennyi.
1.
1.
Oistrakh01
Ez a videó után elő is rendelem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...