NBA 2K21 - így fest a next-gen változat

A 2K és a Visual Concepts fejlesztőcsapata anyait-apait beleadott az NBA 2K21 következő generációs konzolokra szánt változatába. Most végre mi is szemügyre vehetjük ennek az eredményét.

Az NBA 2K21 szeptemberben kidobott jelengenerációs változata bőven hagyott kívánnivalót maga után, ez azonban várható volt, hiszen a fejlesztők az új konzolokra optimalizált, kissé feláras next-gen verzióval foglalkoztak igazán. A 2K most egy PlayStation 5-ön felvett, kizárólag a játékból összeollózott előzetessel mutatja be a végeredményt.

Annyit már az első képsorok alapján leszögezhetünk, hogy a különbség igen látványos, még a jelenlegi PC-s változat sem érhet az itt látottak nyomába. Az igazi különbséget azonban nem csak a pálya bevilágításánál és a játékosok részletes kialakításán érdemes keresni, hanem a közönség sorai közt is - minden egyes néző saját animációs rutinnal rendelkezik, így az ő mozgásuk is egészen életszerű.

Az NBA 2K21 jelengenerációs változata megjelent PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, Switchen és Stadián. A következő generációra szabott, 70 eurós verzió PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkezik majd, a generációváltás pedig sajnos nem lesz ingyenes.

18 komment - szólj hozzá!