NBA 2K21 - így fest a next-gen változat

A 2K és a Visual Concepts fejlesztőcsapata anyait-apait beleadott az NBA 2K21 következő generációs konzolokra szánt változatába. Most végre mi is szemügyre vehetjük ennek az eredményét.
  • Írta: szlav

Kommentek

#18
#6: Nagyon jó a videó de nekem pont ez a rész fura kicsit. Néha olyan mintha csúsznának a talajon...
#17
Ue 5-el jön a pes2022.
#16
Totál érthető egyébként hogy a pc miért nem kapja meg. Mióta van nba 2k pcre elég gyatrán fogy..
Vagyis nem értem nekik ez miért éri meg, ha egy eanek meg nem kiadni a játékait pcre.. (nhl, ufc, nba..)
#13
Már majdnem mondtam hogy majd mint az NBA 2k20at akkor látom pcn csak a csira verzió van...
#11
YanezModerátor
#10: Gameplay.
#10
Ez gameplay, vagy valami felturbózott trailer szerűség!?
#9
YanezModerátor
#7: Tudom, hogy jön az is. Azt viszont nem tudnám előre megmondani, hogy melyik játék lesz jobb. Egy biztos, a fifa sikeresebb lesz, mint mindig. A Pes, mint szimulátor, most is, és minden évben viszi a pálmát, de nem ér vele túl sokat, mert az emberek többsége jobb szeret játszani ilyen fél-szimulátorral, mint a fifa. Plusz az a tartalom, amit a FUT kínál, már önmagában nyerő.
#8
Tv közvetítés.
#7
#5: Jövőre a pes2021 unreal 5 motorral jön, szerintem a fifa nme fog labdába rugni mellette..
#6
Ez már valami. A játékosok mozgása is rendben van. Ezt már nevezhetjük ugy hogy next gen.
#5
YanezModerátor
Na így kell kinéznie egy nextgen sportjátéknak! Aztán ne feledjük, ez még csak a gen legeleje, ergo az elkövetkezendő években még szebb lesz! Én az új fifák miatt aggódom leginkább, mert ahhoz kétség nem fér, hogy a nextgen masinákon ott is szép lesz a grafika, de az egész fabatkát sem ér, ha nem javítják azt a sok szarságot, ami évek óta tapasztalható. Plusz mikor lesznek már az EA-nek rendes szerverei?
#3
Közelítünk a szinte valósághoz pár kamera nézetből tök olyan, mintha nem is játék lenne, hanem eredeti meccs részletek. Azért pofa kellett a 2k21 jelen gen kiadásához megint, de hát ismerjük Ronny-t van a pofáján rengeteg bőr, hogy gyakorlatilag leszarták a jelen gen-t és adtak egy 2k20-at egy "új" park-kal :D Nem csoda, hogy mai napig tömve van a 2k20 játékosokkal, mert, azért senki nem hülye, hogy megvegye a 21-et jelen gen-re...max. mint írtam annak baromi jó vásár, akinek mondjuk 2-3 éve ez az a rész, amit megvett másnak senkinek nem üzlet. Most, megint féltem az EA-t, mert ez baromira oda lesz téve a 2K részéről a látvány eszméletlen és a játékmenettel meg soha nem volt gond szóval az EA szerintem, megint veszíteni fog ebben az új gen-ben is a kosaras játékukkal, de várjuk ki a végét, hátha lesz valami, mert 2 fejlesztő is átpártolt a 2K-től az EA-hez...
#2
Nem igazán nyűgözött le. Az arcok még mindig elég műnek érződnek, a pálya nem néz ki rosszul de ennyi.
#1
Ez a videó után elő is rendelem!