Az első játékokhoz tér vissza az új Resident Evil-film

A Paul W.S. Anderson nevével fémjelzett A kaptár-széria elérte az utolsó fejezetét, ez azonban nem jelenti azt, hogy Resident Evil-filmek nélkül maradnánk. A reboot az első két játék történetéből merít majd, és már színészeket is társíthatunk hozzá.

Miközben Milla Jovovich A kaptár-filmeket maga mögött hagyva a Monster Hunter-adaptációban bukkan fel legközelebb, a Constantin Film a Resident Evilt sem engedi el. Sőt mi több, rebootolásba kezd. Az új film, a Deadline értesülései szerint az első két játék történetét veszi majd alapul. A 47 méter mélyent is készítő író-rendező, Johannes Roberts a lehető leghűebben szeretné elmesélni annak a bizonyos, Raccoon City szempontjából sorsfordító éjszakának a történetét.

Ebből nagyjából sejthetjük, hogy mi lesz a sztori, és már azt is tudjuk, milyen gárda kelti majd életre a jól ismert szereplőket. Kaya Scodelario lesz Claire Redfield, Christ pedig Robbie Amell alakítja. Jill Valentine szerepében Hannah John-Kament köszönthetjük, Albert Weskerében Tom Hoppert. A Zombieland 2 után újra zombikkal viaskodhat Avan Jogia Leon S. Kennedyként, Neal McDonough pedig William Birkin laborköpenyébe bújik majd.

Nem ez az egyetlen mozgóképes Resident Evil-projekt, amit várhatunk: a Netflix egy élőszereplős és egy animációs sorozaton is dolgozik.

10 komment - szólj hozzá!