Az első játékokhoz tér vissza az új Resident Evil-film

A Paul W.S. Anderson nevével fémjelzett A kaptár-széria elérte az utolsó fejezetét, ez azonban nem jelenti azt, hogy Resident Evil-filmek nélkül maradnánk. A reboot az első két játék történetéből merít majd, és már színészeket is társíthatunk hozzá.
  • Írta: gorien

Kommentek

#10
#5: Szerintem Jovovich-éknak ez valami fétisük,hogy elk*rják a Capcom játékuk film adaptációit.
#9
Könyörgőm, csak ne nevezzétek el kaptárnak.

Tom Hopper-t még kegyetlenük rossz sorozatban/filmben nem láttam szerepelni, reméljük nem most kezdi el.
#8
Ahhoz képest, hogy pár hónapja még a 7-ik részt említették, mint ihletforrás a film kapcsán, elöbb-utóbb csak zöldágra vergődnek valahogy...
#7
Ahhoz képest, hogy pár hónapja még a 7-ik részt említették, mint ihletforrás a film kapcsán, elöbb-utóbb csak zöldágra vergődnek valahogy...
#6
Scodelario nagyon tetszetos no, meg a skins sorozatbol ismerem, de a szineszi venai nem valami jok. Mind1 ide nem is kell nagy szineszi alakitas. Egy lassabb tortenetvezetesu, 2 oras filmbol sokmindent ki lehetne hozni. Ehhez persze el kene felejteni a michael bay fele koncepciot hogy az a film a jo ahol minden felrobban. Lehet kaoszt csinalni ahogy racoon cityben is volt, de ehhez kell egy sotet atmoszfera teremtes.
#5
Mindig optimistán állok hozzá egy új részhez, hogy utána csalódjak. Anderson-Jovovich utolsó felvonásban tapasztalt ámokfutása már megingatott ebben, de azért összeszedtem magam.
Az mindenképp jól hangzik, hogy az első részt akarják filmre vinni. Remélem lassabb tempót diktál majd, ahogy annak lennie kell. Csak az a kérdés, hogyan kerülnek ide a 2. rész szereplői? Ha szeretnék egybemosni a két részt, akkor nem lesz idő egyik szál kibontására sem. Vagy megint ilyen keverék lesz. Birkint még be lehet hozni, ha a Chronicles játékokból indulunk ki, de a többiek.
Castingról nem ezek a legelőnyösebb képek, de lehetne rosszabb párosítás is.
Mondjuk Kayat nehéz elképzelni vörös copffal. Chris még egész jó, csak öreg egy 25 éveshez képest. Jill kicsit bevándorlósra vette, de rövid hajjal fog hasonlítani a Julia Voth-féle Jillre. Weskerre azt hittem, hogy Joseph lesz vagy Richard. Leonról meg azt, hogy Enrico. Az ikonikus frizurával, megborotválkozva... talán. Neal meg... majd meglátjuk.
#4
#3: Mindent IS tud már róla!
#3
#1: Tök jó hogy kb. 0 info van, de TE MÁR TUDOD hogy szar lesz... persze mint mindennél benne van a pakliban de ennyi infóból ilyen sommás jóslás.....
#2
YanezModerátor
A szereplők tetszetősek, a film alapja jó, már csak a történetvezetés és az összkép tálalása legyen olyan, mint a legjobb RE játékokban és akkor nem lesz gond.
#1
egy pillanatra megijedtem a kepek alapjan, h emma stone karrier ongyilkossagba kezd de halisten nem o az
az elkepzeles fantasztikus de mar most a fejemet tennem
ra, h pocsek lesz
egy ujabb bena akciodus horror ami igy leirva sem kene hogy letezzen mint mufaj